Otkrijte njegov govor tijela

Otkrijte njegov govor tijela

Pročitajte govor tijela svog muškarca

Ponekad je vrlo težak zadatak pokušati shvatiti što to točno muškarci poručuju svojim jezikom tijela. Donosimo vam nekoliko savjeta za dekodiranje njegovog govora tijela koji bi vam mogli pomoći u tome da otkrijete što zapravo on želi poručiti.

Stavlja ruku na vaša leđa

Jedan od najočitijih savjeta za dekodiranje njegovog govora tijela je obraćanje pažnje na to koliko puta vas pokuša taknuti. I ne, to ne podrazumijeva diranje na seksualan način. To se odnosi na male i kratke pokrete i dodire rukom. Primjerice, hoće li staviti ruku na vaša leđa da vam pomogne proći kroz gomilu ljudi i slično.

Promatrajte njegov smiješak

Obratite pažnju na smiješak kada vas gleda. Sexy pogled i osmijeh itekako ćete prepoznati, a možda će vas dovesti do toga da se naježite od radosti kada to vidite. Ovakvi pogledi i osmijesi nisu namijenjeni svima, posebni su, a vjerujte da ćete ih prepoznati.

Popravlja si frizuru kada je blizu vas

Ako mu se sviđate, on će učiniti sve da pokraj vas izgleda najbolje što može. Popravljanje kose i frizure znak je da se muškarac brine o svojem izgledu, ali i da je uzbuđen i uznemiren kada je blizu vas. Ako koristi ovu gestu dva ili više puta, definitivno kod njega postoji nervoza kako će se pokazati ispred vas.

Uvijek se pobrine za to da vas gleda u lice i oči

Muškarac koji vas gleda u oči pokazuje da je samouvjeren i pažljiv. Ako uvijek sjedne preko vas i sve češće vas gleda u oči i promatra, to je dobar znak da ga privlačite i da je zainteresiran za ono što  govorite.

Sjedi s raširenim nogama

Kada sjedi pokraj vas s raširenim nogama, daje vam do znanje da vas želi što više upoznati. To je tip muškarca koji obilježava svoj teritorij i pokazuje da je otvoren.

Podiže obrve

I muškarci i žene podižu obrve kada su iznenađeni ili zaintrigirani, a to je jako dobar znak. Znači da je zainteresiran za vas i da vas želi upoznati te da pozorno sluša sve što mu govorite.

Naslanja se na vas

Naslanjanje i približavanje znači da pokazuje da mu je stalo do toga što imate za reći, smatra vas atraktivnima, želi vas upoznati i možda želi da vam se drugi ne približavaju kada pričate s njim.
 
Izvor: allwomanstalk.com
 
Komentari
+2
 
lana010
  • 24.5.2014 20:59:26
  • Bodova: 17529
  • Prijavi
to sam odavno apsolvirala... :)
didona
  • 21.5.2014 8:30:54
  • Bodova: 19170
  • Prijavi
Moje je onda totalno lud za mnom. :)
slavka
  • 21.5.2014 8:10:06
  • Bodova: 448
  • Prijavi
pa onda je muškarac koji mi sve to pokazuje ili dobrano zaljubljen u mene ili me iskreno voli! :-D :-)