Odlične ideje za dejt za Valentinovo koje nisu otrcane

Odlične ideje za dejt za Valentinovo koje nisu otrcane© Unsplash

Tko kaže da Valentinovski dejt uopće mora biti otrcan, predvidiv i dosadan? Zašto se ove godine ne biste malo odmaknuli od klišeja i isprobali nešto novo i neobično?

Namjeravaš li proslaviti Valentinovo s dragim, onda već zasigurno razmišljaš o tome gdje biste mogli izaći.
 
Iako neki nimalo ne vole Valentinovo odnosno Dan zaljubljenih jer smatraju da je previše iskomercijaliziran ili im se cijela ta ideja čini pomalo ljigava, to je zapravo odlična prilika da proslaviš ljubav i da pokažeš svom partneru koliko ti je do njega stalo.
 
Ako niste tradicionalni tipovi, ne morate Valentinovo slaviti na klasičan način - uz večeru, crvene ruže i svijeće. Tko kaže da Valentinovski dejt uopće mora biti otrcan, predvidiv i dosadan? Zašto se ove godine ne biste malo odmaknuli od klišeja i isprobali nešto novo i neobično? Ljubav dolazi u mnogo oblika pa se jednako tako može i slaviti na mnogo različitih načina. Sasvim je razumljivo da netko voli klasiku, a netko ne. Preuzmi stvari u svoje ruke i organiziraj za sebe i partnera najluđi dejt ikad jer upravo je 14. veljače odlična prilika da se malo odmorimo od dosadne i užurbane svakodnevice i da na svoj način proslavimo stvari koje su nam bitne.
 
Želiš li ga iznenaditi originalnim dejtom ili ga izvesti na neko posve neobično mjesto, imamo za tebe nekoliko odličnih ideja koje ti otkrivamo u nastavku.

 
Organiziraj piknik

Postoji li išta romantičnije od piknika negdje u prirodi? Zamisli kako promatrate zalazak sunca na toploj dekici, uz finu hranu i malo vina. Samo vas dvoje. Zvuči idealno, zar ne? Riječ je uistinu izvedivoj ideji, a sve što ti je potrebno je dobra lokacija na kojoj se ne kreće puno ljudi kako biste mogli bezbrižno uživati ne zamarajući se time da li vas itko promatra ili ne. Piknik će biti mnogo zabavnije iskustvo od uobičajene večere u nekom fancy restoranu.
 
 
 
1/10
 
Komentari
+2
 
canyon
  • 13.2.2019 9:01:28
  • Bodova: 16415
  • Prijavi
Jedno predivno budenje, poljubac i ruza na ormaricu kada otvorim oci. Savrseno. Njemu mazenje, cokolada, znam da obozava!