Nitko nije savršen: Navika na kojoj trebaš raditi prema horoskopu, ako želiš sretnu vezu

Nitko nije savršen: Navika na kojoj trebaš raditi prema horoskopu, ako želiš sretnu vezu© Unsplash

Za dobru vezu je potrebno pronaći pravog partnera, ali i poraditi na nekim svojim lošim navikama. Na našu sreću, zvijezde su tu da nam pomognu

Kada su u pitanju romantične veze i horoskop, sve mi želimo znati koji su znakovi savršeni za nas, a koje bi trebale izbjegavati. No kompatibilnost dvaju znakova nije sve što je potrebno za uspješnu vezu punu ljubavi. 
  
Ponekad se toliko fokusiramo na prednosti, mane i navike osobe koja nam se sviđa da jednostavno zaboravimo misliti na svoje. Nitko od nas nije savršen i ako odvojiš malo vremena da preispitaš sebe, lako ćeš pronaći onu jednu stvar na kojoj bi mogla poraditi kako bi imala uspješniju vezu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoë Sugg (@zoesugg) on


Na našu sreću, u tome nam isto može pomoći horoskop. Zvijezde nam do neke granice diktiraju osobnost, preference kod određenih izbora, ali i neke loše navike. Pronašle smo koje su to loše navike na kojima bi trebala poraditi kako bi tvoja veza bila još ljepša jer samo su veze na kojima se svjesno radi one koje će potrajati godinama. 
 
Ovan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F E N E L L A D E S I G N S (@fenelladesigns) on


Ovnovi su pravi borci u životu, a drugačije nije ni s vezama. No ponekad je manje više pa bi možda trebala razmisliti o tome da se prestaneš toliko jako boriti za ljubav i forsirati nešto što jednostavno ne ide. U trenutku kada osjetiš da su stvari pomalo usiljene, odmakni se unazad i promisli zašto je to tako. 
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 21.9.2020 21:42:36
  • Bodova: 53036
  • Prijavi
E,tako je,baš je postavio neprobojni zid.