Neki stručnjaci tvrde kako postoje tri vrste osobnosti muškarca? Saznale smo sve o tome

Ako želiš znati kako 'natjerati' muškarca da se zaljubi u tebe, sve se to svodi na razumijevanje njegove osobnosti i ne može biti jednostavnije

2/3
2. Tip konektora

Ovi su muškarci zaljubljeni u život - hrana, strast i povremeni adrenalin njihove su pokretačke snage. Žude za intenzitetom i više vole živjeti u trenutku, a vjerojatno će prije isplanirati skakanje padobranom nego što će brinuti o novcu ili svojoj budućnosti.

Žene su ponekad frustrirane i konektorima, jer oni mogu biti nesavjesni i nezainteresirani kada je u pitanju odgovornost. Ipak, takvi su muškarci uglavnom karizmatični, socijalni i nisu skloni konfliktima.

(Foto: Pexels)

Kao dečko ili suprug, ovaj muškarac uživa u povezivanju sa svojom partnericom. Želi odnos koji je u sinkronizaciji i jako cijeni sve vrste tjelesne intimnosti. Kada stvari ne funkcioniraju, on to shvaća osobno, a u najgorim stanjima može biti pomalo nesiguran u odnosima. Njegova idealna žena učinit će sve kako bi se on osjećao privlačnim i poželjnim. Ona provodi puno vremena s njim i nježna je. Cijeni i velike i male geste koje napravi i dopušta mu da bude prvi u njenom životu.

Ako je tvoj muškarac džentlmen - otvara ti vrata, kupuje svijeće, skida jaknu, ako ima tendenciju da se povezuje s tobom tijekom sukoba, ako je avanturist i s tobom želi provoditi što više posebnih trenutaka, tada znaš da muškarac kojeg voliš pripada ovom tipu osobnosti.
2/3
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2