Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Neki stručnjaci tvrde kako postoje tri vrste osobnosti muškarca? Saznale smo sve o tome

Neki stručnjaci tvrde kako postoje tri vrste osobnosti muškarca? Saznale smo sve o tome© Unsplash

Ako želiš znati kako 'natjerati' muškarca da se zaljubi u tebe, sve se to svodi na razumijevanje njegove osobnosti i ne može biti jednostavnije

Mnoge od nas imaju svoj savršeni "tip" muškarca kada je u pitanju naš ljubavni život. Na primjer, možemo preferirati muškarce koji su visoki ili one koji vole sarkastičan humor, ali u stvarnosti, svi se mi možemo svrstati u opće kategorije koje imaju manje veze s izgledom ili oblačenjem, a više s načinom na koji se ponašamo i tko uistinu jesmo.
 

Za mnoge žene, muškarci su velika zagonetka. Iako se žene tradicionalno smatra zbunjujućima i tajanstvenima, ni muškarci ne dolaze zajedno s priručnikom s uputama, stoga ih često ne možemo odmah pročitati. Neki su muškarci nedruželjubivi, dok drugi vole provoditi vremena s mnogo ljudi. Neke je lako označiti, dok se drugi uklapaju u više kategorija.

Ipak, naučiš li nešto više o tri specifične vrste osobnosti u koje spadaju mnogi muškarci, to će ti pomoći da muškarcu koji te zanima daš najviše od sebe - zauzvrat će vjerojatno i on isto učiniti za tebe, a možda se rodi i ljubav.

Stručnjaci ističu kako su tri osnovna tipa muške osobnosti, a u skladu s njegovom osobnošću možeš ga "natjerati" da se zaljubi u tebe - evo i kako.


 
1. Tip konzervatora

Ovakvi su muškarci usmjereni na sigurnost, obično posjeduju mnogo posjeda i žive stabilan život. Oni vole planirati i uživaju kada imaju kontrolu nad svime, a žene su takvim muškarcima često frustrirane zbog njihove potrebe za neovisnošću. Njihov se život vrti oko vremena, novca i njihovih fizičkih potreba, a obično ne oko romantike.

Iako drugi takve muškarce smatraju sebičnima, oni zapravo sve dijele sa svojom boljom polovicom, a jedan od razloga zašto se toliko brinu za stabilnost jest kako bi mogli pružiti bolju budućnost sebi i svojoj obitelji.

(Foto: Pexels)

Kao dečko ili suprug, konzervator je ozbiljan, ali i sklon tomu da svoje vrijeme provodi sam - to zahtijeva da njegova partnerica bude fleksibilna, puna razumijevanja i da se osjeća ugodno u vlastitoj koži. Njegova idealna žena pomaže mu da cijeni sitnice u životu, istovremeno podržavajući njegove dugoročne ciljeve. Iznad svega, ona se njemu otvara i u potpunosti mu vjeruje. 

Ako je muškarac kojeg voliš ozbiljniji od ostalih s kojima si izlazila, ako mu je potrebno više prostora nego što je uobičajeno i ako je pretjerano zabrinut oko novca, budućnosti ili zdravlja, to su samo neki znakovi da tvoj muškarac pripada ovom tipu osobnosti.
1/3
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2