Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Neka vam 2019. bude najsretnija u ljubavi – evo kako...

Neka vam 2019. bude najsretnija u ljubavi – evo kako...

13 najvažnijih ljubavnih odluka za iduću godinu

Ljubav... Ta predivna ljubav... Taj divan osjećaj sreće i ispunjenosti... Naravno, to vrijedi samo ako je imate. Istraživanja pokazuju da je zadovoljstvo u ljubavi (i vezi u kojoj se nalazimo) jedan od najboljih pokazatelja nečije sreće, odnosno da većina ljudi to tako prosuđuje – te da je to važnije čak i od obrazovanja, visokih prihoda ili prestižnog posla.

A ako je ispunjenost i sreća u vezi toliko bitna, važno je da se pobrinemo kako bi ona što bolje funkcionirala. Nije svaka veza ista i nije svaki čovjek isti, ipak, neka se pravila mogu primijeniti na većinu nas. Neka vam 2019. godina bude najsretnija godina po pitanju ljubavi uz pomoć ovih rezolucija koje će ojačati čak i rasklimanu vezu.
 
1. Njegujte svoju kreativnost

Nije nikakva tajna da je kreativnost seksi: sjetite se koliko umjetnički tipovi kao glazbenici, glumci i pisci isijavaju seksipil... Istraživanja pokazuju da je kreativnost veoma snažan mamac za oba spola, no mi često zanemarujemo svoje strasti i interese u dugom vezama ili braku. Ove godine donesite odluku o nastavljanju bavljenja svojim strastima – ponovo počnite pjevati, slikati ili pisati i vidjet ćete da će se vaša ispunjenost, jer se bavite onim što volite, preliti i u druga područja u životu, pa tako i u ljubavno.
1/13
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
lejdi
  • 2.1.2019 10:28:25
  • Bodova: 23471
  • Prijavi
Mislile sam da je članak za nas soli, kad ono za ove u vezi i braku :D