Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Najveće zablude o ljubavi

Najveće zablude o ljubavi

Novo predavanje najpoznatijeg hrvatskog stručnjaka za ljubav!

Ponekad nam se čini da je sve što smo učili o ljubavi potpuno pogrešno. Zato ćemo se na ovom predavanju baviti najvećim zabludama o ljubavi - koja je razlika ljubavi i zaljubljenosti, isplati li se biti iskren, privlače li se suprotnosti, je li ljubomora dobra za vezu, ima li ljubav rok trajanja, mogu li nas djeca zbližiti…

LJUBAVOLOGIJA BY BRUNO ŠIMLEŠA
u suradnji s dm predstavlja novo predavanje

NAJVEĆE ZABLUDE O LJUBAVI

2.5.2018., SRIJEDA 19–21 h KINO EUROPA

Kao i uvijek, bit će vremena za pitanja iz publike, a sve Brunine knjige bit će dostupne po promotivnim cijenama, uključujući i najnoviju Istine i laži o ljubavi!

Sva zarada od sponzora, ulaznica i prodaje knjiga ide u humanitarne svrhe – udruzi SVE za NJU koja pruža besplatnu psihološku pomoć oboljelima od raka, ali i članovima njihovih obitelji.

"U ime dm-a želim zahvaliti svima koji su nam se pridružili na Bruninom predavanju i svojim sudjelovanjem nam omogućili da pomognemo udruzi SVE za NJU. S udrugom SVE za NJU dm je surađivao puno puta i raduje nas što smo ovom humanitarno-ljubavnom pričom ponovno postali dijelom vrijedne akcije koja za cilj ima osigurati psihološku pomoć ženama oboljelima od raka i njihovim obiteljima", izjavila je Dubravka Štefanac Vinovrški iz dm-a.

Ulaznice: 50 kuna
Prodajna mjesta: U knjižarama “Hoću knjigu” (Megastore, Arena centar, City Center one, Bogovićeva 5), u klupskom centru Svijeta knjige na Kaptolu 4 te na linku http://mozaik-knjiga.hr/proizvod/ulaznice-bruno-simlesa-2-5-2018-najvece-zablude-o-ljubavi/
I naravno - u Kinu Europa na dan predavanja!

 
 
Komentari
+2