Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Misliš da te vara? Govor tijela ga otkriva

Misliš da te vara? Govor tijela ga otkriva© Depositphotos

Sjedi li vaš partner na dvije stolice? Ovi znakovi mogu upućivati na to

Ponekad frajeri znaju biti jako, jako dobri u skrivanju svojih laži i aktivnosti van svoje veze. Ipak suptilni znakovi, koje ne mogu kontrolirati, mogu iz razotkriti.

Ako više zuri u tebe ili mijenja svoju rutinu "sređivanja" (iz vedra neba se počinje više dotjerivati) - to su sve mogući znakovi da sjedi na dvije stolice (ili leži u dva kreveta).

Nije uvijek očito ako netko vara - ovo su neki od suptilnih znakova govora tijela koji pokazuju da se nešto dešava s tvojim partnerom i da nije iskren i opušten.

 
Drugačiji je s mobitelom, a i drži se drugačije

Mijenja se njegovo ponašanje s mobitelom/telefonom

Možda ima novi "poslovni" mobitel na koji tipka u večernjim satima nakon posla ili skoči kao oparena mačka kada se približiš njegovom običnom mobitelu. Počet će i izlaziti iz sobe kako bi se javio na telefon, a odjednom je i njegov telefon zaključan, kako vam ne bi palo na pamet čitati njegove poruke.

Više će se "šepuriti"

Sve to varanje aktivirat će njegovo alfa ponašanje koje se može manifestirati u odjednom povećanom samopouzdanju, ispravnijem hvalisavom hodu, širenjem nogu. To je neverbalni oblik hvalisanja potaknut polaskanošću što se netko interesira za njega (emotivno i/ili seksualno). Muškarci to pokazuju fizičkim kretnjama, dok žene imaju tendenciju mijenjati svoju garderobu, noseći mladenačkiju, seksepilniju odjeću.
1/6
 
Komentari
+2
 
mikica61
  • 4.2.2019 9:12:02
  • Bodova: 116515
  • Prijavi
na starinski način ih je lako otkriti,recept pokojne starice Mande,jajca u lavor,ako isplivaju ,prevario vas je!
Moderator
-nany-
  • 3.2.2019 23:29:05
  • Bodova: 132572
  • Prijavi
Lako je njih otkriti, teško je njima otkriti (pojedine) žene koje varaju.