Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Ljepota ljubavi - crteži koji toliko lijepo prikazuju ljubav da su gotovo opipljivi

Ljepota ljubavi - crteži koji toliko lijepo prikazuju ljubav da su gotovo opipljivi© Instagram/poetic.persona

Ah, ta ljubav! Najljepši je osjećaj biti u zagrljaju voljene osobe. Ljubav, nježnost, sigurnost - osjećaji koje često ne možemo pretočiti u riječi. Korejska umjetnica uspjela je ljubav pretvoriti u crteže, možda i zbog toga da nas podsjeti na ono što je važno.

Poljupci u rame. Ples u pidžamama kasno navečer. Zajednički doručak. Ovo su trenuci koji nadahnjuju zadivljujuće ilustracije Hyocheon Jeong. 27-godišnja umjetnica iz Južne Koreje crta najintimnije trenutke ljubavi u svojim romantičnim ilustracijama. Njezini crteži prikazuju ljubav para u svakodnevnom životu, onda kada su sami i kada je ljubav najljepša. Samo njih dvoje. Dok gledamo ove crteže možemo osjetiti duboku istinsku vezu između dvoje ljudi. 
 
Hyocheon Jeong inspiraciju pronalazi u svojoj vezi, ali i u pričama svojih prijatelja. Ovi intimni trenuci svima su poznati, sigurno ćeš dok gledaš ove crteže osjetiti nježnost, možda se čak prisjetiti i vaših slatkih početaka. Nježni trenuci, nježne boje - slike ljubavi! Ponekad zaboravimo da nam za najljepše osjećaje ne trebaju velika putovanja ili godišnjice nego da se ljubav događa dok obavljamo one obične stvari. Mlada umjetnica podsjetila nas je na to i možda opet počnemo uživati u malim nježnostima, a tko zna možda i počnemo osjećati leptiriće negdje između kupaonice i kuhinje. 

 
Najljepši početak i kraj dana je u zagrljaju osobe koju voliš

Bez obzira na sve izjave ljubavi, zagrljaj će najbolje pokazati ljubav. Trenutak kad muškarac i žena postaju jedno i kada im se ruku isprepletu čak i dok peru zube. Ljubav za početak ili kraj dana. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeong Hyocheon (@poetic.persona) on

1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 15.4.2020 15:45:09
  • Bodova: 41239
  • Prijavi
Lijepi su.
malikekoserk1
  • 15.4.2020 15:07:52
  • Bodova: 20696
  • Prijavi
Genijalni crteži , svaka čast umjetnici.