Kakva si bivša prema zvijezdama? Blokiraš li ga svugdje ili se stalno vraćaš?

Kakva si bivša prema zvijezdama? Blokiraš li ga svugdje ili se stalno vraćaš?© Pexels

Jesi li Vodenjak koji se nikada ne osvrće, Riba koja želi ostati u prijateljskim odnosima ili pak Rak koja svog bivšeg blokira na svim društvenim mrežama?

Tvoj ti horoskopski znak može reći puno toga o tebi samoj i tvojoj osobnosti, a može ti reći i ponešto o tvojim romantičnim vezama - poput tvog idealnog prvog spoja, tvojih loših navika, kao i koji su znakovi najviše, a koji najmanje kompatibilni s tvojim znakom. 
 
Osim toga, tvoj ti horoskopski znak može reći svašta o tome kakav je odnos između tebe i tvog bivšeg nakon završetka veze. Upravo uz pomoć astrologije možeš saznati koji si tip bivše djevojke.
 
Astrologija nam govori koje su osobine ličnosti povezane sa svakim od 12 znakova - zamisli ih kao 12 različitih arhetipova ili tipova karakteristika koji svakome od nas odgovaraju. Kako bismo dobili cjelovitu sliku, moramo vidjeti cijelu svoju natalnu kartu. Ali samo Sunčev znak, poznat i kao "glavni" znak, može nam puno toga reći, uključujući i to kakvi smo kao bivši.
 
Ovan: Bivša koja se ne vraća

Svim svojim bivšima odmah nedostaješ. Kada više niste zajedno, oni shvate koliko im nedostaje Ovnova spontanost i samopouzdanje. Osobe rođene u znaku Ovna rođeni su vođe, a tako je i u vezama - one obično naprave prvi korak, predlažu najbolje spojeve, ili iniciraju najbolji seks. Ali kad Ovan napusti vezu, ne osjeća se tužno - jer zna da je ona druga osoba na gubitku.


via GIPHY
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 27.9.2020 8:49:10
  • Bodova: 53036
  • Prijavi
Koliko istine ima u ovome.