Kako svaki horoskopski znak pokazuje ljubav (bez izgovaranja 'volim te')

Kako svaki horoskopski znak pokazuje ljubav (bez izgovaranja 'volim te')© www.profimedia.hr

Djela govore više od riječi, zar ne?

Volim te. To je tako lako reći. Jednostavno teče s jezika. Svi čekaju dan kada će nekome reći te dvije posebne riječi i stvarno to misliti.

Čarobno je kad čujemo te iste riječi natrag, ali ponekad riječ 'ljubav' gubi na svom značaju ako se previše i olako upotrebljava. Ponekad djela zapravo govore glasnije od riječi.

Uzmimo za primjer poznatu knjigu, '5 jezika ljubavi: Kako partneru izraziti najintimnije osjećaje'. Knjiga je stekla popularnost zbog činjenice da se nećemo uvijek osjećati voljeno samo zato što nam to netko kaže. Nekima (većini zapravo) su potrebna djela, drugi pak čeznu za kvalitetno provedenim vremenom. 

Ljubav ne može biti planirana. Raditi nešto za drugu osobu mora doći iz tvog srca, bez ikakvog napora ili razmišljanja o svojoj koristi. Na taj način znaš da je u pitanju ljubav.

Ono najvažnije je naučiti prepoznati načine na koji te drugi vole, načine na koji drugi pokazuju da te vole bez izgovaranja riječii 'volim te'. Evo kakvu ulogu ovdje igra horoskop i na koji način horoskopski znakovi govore 'volim te' bez da zapravo izgovore te riječi

Pročitaj još:
OVAN

Ovnovi će napravitii mjesta za tebe u svom životu. Oni će početi stavljati punjač pokraj tvoje strane kreveta. Oni će se pobrinuti da imaš gdje staviti četkicu za zube. Oni će znati u kojoj od njihovih majica preferiraš spavati. Pobrinut će se da doma uvijek imaju tvoju omiljenu hranu. Zaljubljeni Ovan pustit će te da pobijediš. U natjecanju će prije navijati za tebe nego za sebe. Prvi puta u životu, tvoja sreća bit će važnija Ovnu nego natjecanje za pobjedu
 

via Giphy
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2