Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Kako se mazite u krevetu otkriva kakvu vezu imate

Kako se mazite u krevetu otkriva kakvu vezu imate

Tko bi rekao da položaj u kojem se mazite prije spavanja, a i kako spavate toliko otkriva...

Nesvjesni govor našeg tijela govori puno više nego što mislimo, pa čak i kada spavamo. Položaj koji zauzimamo u krevetu nakon seksa ili prije spavanja te nakon što zaspite daje naznake kakva je vaša veza, koliku potporu imate i dajete u vezi te koliko ste zaista bliski i intimni.

Neki znanstvenici tome pridaju značaj, ali ako se i ne stiskate uz partnera tijekom noći, ne očajavajte, to ne znači nužno da je vaša veza u krizi – jer neki su ljudi navikli spavati komotno i bez dodira.

Kako god bilo, evo što vaš položaj u krevetu prije i nakon što zaspite govori o vašoj vezi...
 
Žlice ili glava na prsima

Žlice
U ovom položaju ležite na boku, a partner leži straga, s rukama oko vas. Ovo je vrlo blizak položaj, koji ulijeva sigurnost. Osim toga je i erotičan - njegove genitalije dodiruju vašu stražnjicu (ili vaše grudi njegova leđa). Ovaj je položaj najpopularniji kod parova koji se već znaju, i koji se jako vole. Položaj pokazuje da vam je stalo do partnera i kad odete na počinak, vaša će se druga polovica također odmarati u istom položaju kao i vi.

Glava na prsima ili na ramenu
U ovom položaju jedan partner leži na leđima, a drugi leži kraj njega i odmara glavu na njegovim prsima ili ramenu. Ovaj položaj obično znači da partneri traže jedno u drugom utjehu i da se fizički i emocionalno podupiru. Ova poza odiše međusobnim poštovanje. Vama je ugodno i kada ste razdvojeni i poštujete životni prostor svog partnera, no još uvijek ste uvijek tu jedno za drugo.
1/4
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 25.11.2018 10:21:19
  • Bodova: 46054
  • Prijavi
Mi spavamo daleko, daleko pa se super slažemo.