Kako izgraditi vezu u kojoj ste oboje jednaki

Kako izgraditi vezu u kojoj ste oboje jednaki© PIXABAY

Što je romantičnije od cvijeća i nakita? Jednakost u vezi

Osjećaš li se kao da ti i tvoj partner ne možete postići balans u vezi? Bez obzira na to osjećaš li se kao da ti "više voliš njega nego on tebe" ili da uvijek plaćaš večere, postoji način na koji možete postići savršen balans jednakosti u vezi.
Jednakost se u svakom odnosu može mjeriti s reakcijom tvog partnera na stvari koje su bitne tebi. Ako on ne uvažava tvoje potrebe, probleme i osjećaje kao ti njegove, to te može dovesti do razine depresije i tjeskobe što utječe na izgradnju kvalitetnog odnosa.
 

via Giphy

No, kako to postići tako da on to ne shvati krivo? Donosimo ti pitanja koja si moraš postaviti kako bi shvatila kreće li se vaša veza u željenom smjeru ili moraš nešto promijeniti.

 
Tko donosi odluke?


via Giphy

Ako tvoja bolja polovica ima zadnju riječ u svim odlukama, čak i kad je u pitanju nešto kao film koji će te gledati ili destinacija na koju će te iduću putovati zasigurno ti ne može biti drago. Često se problem krije u komunikaciji. Muškarci su generalno direktniji od žena, te često nemaju osjećaj za suptilni pristup nečemu. 

No, čuda se događaju, a jedno od njih je da i žene trebaju nešto naučiti iz muške komunikacije. Budi direktna kao i on, to je jedini način na koji može shvatiti kada ti je nešto bitno. Ako vam se mišljenja ne slažu oko nečega nemoj se odmah povući i popustiti. Budeš li stalno popuštala, tvoj dragi nikada neće naučiti obraćati pažnju na tebi bitne stvari. Racionalno raspravite o svemu, te pronađite zadovoljavajući kompromis.
 
1/4
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2