Kako da mu nedostajete?

Kako da mu nedostajete?

Taktike koje morate usvojiti

Želite li uistinu nedostajati muškarcu, najbolji način za to je da bude lud za vama. A tu su onda određene taktike pomoću kojih ćete učiniti da žudi za vama. 

Dakle, danas ćemo se pozabaviti ponašanjem i taktikama koje morate usvojiti da biste stvorili uzbuđenje u odnosu, bilo da ste tek počeli izlaziti ili pak ste u vezi već neko vrijeme.

Nikad nemojte biti previše dostupni 

Mi žene smo pomalo čudne biljke i kad se zaljubimo spremne smo promijeniti cijeli svoj raspored samo kako bismo ga prilagodile muškarcu do kojeg nam je stalo. To je pogreška jer na taj način pokazujemo svoju slabost i ovisnost o njemu. Osobito je ovo vrlo često na početku veze jer želimo partneru pokazati koliko nam je stalo do njega. Ipak, želite li da bude lud za vama, morate mu dokazati da imate i svoj život, bez obzira na njega. To će vas učiniti atraktivnom. Muškarci su lovci i oni vole pomalo nedostižne žene. Dakle, nemojte zbog partnera zanemariti prijateljice, karijeru kao ni ostale stvari koje ste voljeli prije nego što ste imali njega u svom životu. Nastavite raditi ono što volite. To pokazuje da imate karakter, a time mu i dajete do znanja da nećete uvijek udovoljiti svakoj njegovoj želji. Tako nećete sve svoje vrijeme provoditi s njim, a njemu će to dati priliku da mu nedostajete. 

Nemojte mu pisati svake sekunde

Lijepo je dopisivati se s momkom, voditi duge i zavodljive razgovore, osobito na početku veze dok još osjećamo sve one leptiriće u trbuhu. Ipak, nemojte zbog njega cijelo vrijeme visjeti na telefonu. Nemojte mu svaki put iste sekunde odgovoriti na poruku, već mu pokažite da imate svoj život i druge obaveze koje nisu povezane s njim. Ako ste na poslu, na kavi s prijateljicom ili u teretani, nemojte mu odmah odgovoriti na poruku, već pričekajte dok ne dođete doma. Iako je ponekad lijepo odgovoriti odmah i ne ga ostaviti da čeka, osobito ako je riječ o važnim stvarima, isto tako morate se znati usredotočiti i na svoj život i na stvari koje se dešavaju oko vas.

Dajte mu do znanja da imate društveni život

Vaš će se partner osjećati osobito posebno ako mu pokažete da imate vremena i za njega, uz sve svoje prijatelje koje imate. Pozovite ga da izađe s vašim društvom kako biste mu pokazali da imate bogat društveni život. To će vas učiniti neodoljivom. 

Pokažite mu da vas i drugi muškarci žele

Ako mu date do znanja da ste privlačni i drugim muškarcima, željet će vas još više. Naime, falit ćete mu zbog toga jer će biti pomalo ljubomoran i u strahu da vas ne osvoji neki od tih drugih muškaraca.

Dotjerajte se

Uložite u svoj izgled i dotjerajte se kad idete s njim na spoj jer ćete mu nakon toga jako nedostajati i žudjet će da vas što prije ponovno vidi. Ne zaboravite na poseban parfem jer muškarci vole žene koje lijepo mirišu, što je i sasvim logično. Pronađite svoj prepoznatljiv miris i nosite ga uvijek dok ste s njim. Mirisi su snažni okidači sjećanja pa će se svaki put kad osjeti vaš  miris sjetiti vas i trenutaka koje je proveo s vama. 

Sami na odmor

Bez obzira na to jeste li tek započeli vezu ili ste već neko vrijeme zajedno, ponekad je za odnos dobro da partneri provedu neko vrijeme odvojeno. Stoga se nemojte dvoumiti i otiđite sami na kratki izlet za vikend jer će vam to objema dati šansu da si nedostajete pa ćete dok se vidite biti vrlo uzbuđeni i željni jedan drugoga. 

Budite sretni

Pokažete li da ste sretni i zadovoljni svojim životom, ljudi će čeznuti za vašom blizinom. No to mora uistinu biti tako, ne smijete glumiti. Iako zbog čestih životnih izazova ne možemo uvijek biti zadovoljni, pokušajte se fokusirati na stvaranje života koji će vas ispunjavati, kao i na izgradnju svog unutarnjeg samopouzdanja.

Trenuci za pamćenje

Najbolje pamtimo one ljude s kojima smo podijelili nezaboravne trenutke. Želite li se muškarcu uistinu uvući pod kožu, morate znati nasmijati ga i zabaviti. Stoga priuštite svom partneru trenutke za pamćenje zbog kojih će biti lud za vama.

Začinite odnos

Svaka veza s vremenom zađe u rutinu i odnos postane malo dosadniji nego je bio u početku. Da bi odnos opstao, na njemu je potrebno raditi i ulagati u njega svoju pažnju i vrijeme. Čak i ako ste s partnerom u vezi godinama, nemojte ga zanemarivati već mu pokažite da vam je i dalje stalo do njega. Izađite na spoj, u romantičnu šetnju, otiđite na kratki vikend izlet... Posvetite vrijeme jedno drugom i ne zaboravite se zabavljati. Ako u vašem odnosu ima uzbuđenja a partner vas voli, ne morate strahovati da ćete dosaditi svom muškarcu.  

Ne zaboravite zajedno isprobavati nove stvari i istraživati različite terene. To odnosu a i vama donosi dozu uzbuđenja i adrenalina. Što više uzbudljivih avantura zajedno provedete, bilo na duhovnoj, intelektualnoj, emocionalnoj ili fizičkoj razini, to će vaš partner više žudjeti za vama. 

Spavaća soba

Seksualni dio svakog odnosa vrlo je bitan i ako on ne funkcionira neće funkcionirati niti sama veza. Stoga nemojte zanemarivati svoj seksualni život već se potrudite i začinite stvari u spavaćoj sobi ako je potrebno. Istražite kako povećati intimnost. Obucite seksi rublje, isprobajte nove seks poze, zajedno pogledajte erotski film... Učinite što god je potrebno, samo nemojte dozvoliti da vam seks postane dosadan. 

Izvor: www.herinterest.com
Foto: photostock/Freedigitalphotos.net
 
Komentari
+2
 
profesorka87
 • 15.7.2016 16:19:11
 • Bodova: 7057
 • Prijavi
Slazem se s ostalim komentarima,bezveze. Zasto bih mui trebala nedostajati stalno? Jedva cekam da sam povremeno sama, vjerojatno i on i ne vidim nista lose u tome.
stiponja79
 • 14.7.2016 19:18:44
 • Bodova: 59953
 • Prijavi
Ja stvarno nisam oduševljena s ovim člankom:( Nisu potrebne ni poželjne nikakve dosjetke, a da bi mi se pokazalo da mu nedostajem
katarina84
 • 14.7.2016 13:33:24
 • Bodova: 55493
 • Prijavi
Ovaj članak je jadan na toliko mnogo razina da je to nemoguće opisati. Zašto bi se igrali s nečijim osjećajima, pogotovo s osjećajima osobe koju volimo i koja nas voli? Zbog vas koji tako razmišljate "veze" i jesu tako komplicirane jer u svemu nešto tražite nešto dublje i igrate neke igrice. Prava ljubav nema veze s time. Šta je sljedeće... da isceniram otmicu i nestanem na par dana da bi vidjela da li je majci stalo do mene???? Mislite da je ovo pitanje bolesno? U načelu je isto s onime što vi predlažete.
canyon
 • 14.7.2016 12:54:19
 • Bodova: 16797
 • Prijavi
Ili voli,iščekuje,nada se,želi ili ga nema!
oneana
 • 14.7.2016 9:30:15
 • Bodova: 2483
 • Prijavi
Uh ja kad sam nedostižna , oni odustanu haha . Ali ako ja njega moram navodit s ovim "cakama" da mu nedostajem , onda dosta žalosno.hh
renata66
 • 14.7.2016 7:38:49
 • Bodova: 13780
 • Prijavi
Nema taktiziranja u ljubavi...Možda mrvicu na početku veze, a onda samo čista, iskrena ljubav i odanost.
xy123
 • 13.7.2016 22:03:18
 • Bodova: 60246
 • Prijavi
Da da..evo idem glumit ludilo pa ce me pozelit.11g.se znamo...9 u vezi..2 u braku.i jos uvijek se zovemo bar 3x dnevno samo da se cujemo
anna-herman
 • 13.7.2016 21:50:45
 • Bodova: 56299
 • Prijavi
Kad sam pročitala naslov, pomislila sam odmah na jednu svoju prijateljicu koja je uvijek "igrala" te raznorazne tzv. "ženske taktike", a sudeći po njezinom ljubavnom životu sve joj se obilo o glavu. A uzrečica joj je uvijek bila "Nek' me poželi!", taktizirajući sa svim svojim partnerima, pa i mužem (sada bivšim).Iskreno, mrzim taktiziranja u bilo čemu, a u ljudskim podnosima posebno. Po meni treba biti iskren i ne igrati nikakve igrice, nego pokazati svoje pravo lice. Eto, moj muž i ja od prvog spoja nismo taktizirali, nego nas je oboje osvojila upravo ta neka spontanost i iskrenost lišena glumatanja i nakon 10 godina nismo si dosadili. :)
ivas
 • 13.7.2016 20:10:00
 • Bodova: 53971
 • Prijavi
kao da čitam Cosmo...
angel0000
 • 13.7.2016 13:38:46
 • Bodova: 76283
 • Prijavi
topla voda otkrivena....ako mu ne nedostajete,možete se popet na trepavice...