Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Je li potajno zaljubljen u vas? Ovi znakovi to otkrivaju

Je li potajno zaljubljen u vas? Ovi znakovi to otkrivaju

Prepoznajte što osjeća prema vama

Svatko od nas želi pronaći savršenog partnera, nekoga s kime ćemo dijeliti život i kreirati lijepe životne trenutke.
 
Ako imate nekoga pokraj sebe, ali je vaš odnos tek u početku ili ste tek počeli izlaziti, zasigurno se pitate kako prepoznati što on uistinu osjeća prema vama. Muškarcima ponekad treba malo dulje vrijeme da se otvore i da pokažu svoje prave emocije.
 
Na sreću, postoje određeni znakovi koji vam mogu otkriti da je lud za vama. U nastavku doznajte o kojim je znakovima riječ.

Njegove oči govore sve
 
Iz čovjekovih je očiju moguće pročitati mnogo toga, osobito kad je riječ o emocijama. Način na koji vas promatra, gleda dok prolazite kroz prostoriju ili kako vas pažljivo proučava dok mu nešto govorite, sve su to vrlo očiti znakovi da je jako zainteresiran za vas.
 
 
Uvijek brzo odgovara na vaše poruke
 
Muškarac kojem je stalo do vas zasigurno neće igrati nikakve 'igrice' i ostaviti vas da čekate danima na njegov odgovor. Ukoliko mu se sviđate, odgovarat će na vaše poruke brzo i dosljedno. Također, ako se on vama često javlja prvi, to je još jedan od znakova da mu je do vas itekako stalo.
 
Fokusiran je na vas i na vaše potrebe
 
Iako su muškarci često sebični, ako je jako zaljubljen u vas pokušavat će vam udovoljiti na svaki mogući način. Bez obzira na to o kakvoj je odluci riječ, on će vas upitati koje je vaše mišljenje. Ako vas uvijek stavlja na prvo mjesto i ako čini sve kako bi vas usrećio, onda mu se sigurno sviđate.
 
Slučajni dodiri
 
Ako je muškarac zainteresiran za vas, onda ste zasigurno primijetili da vas često nježno dodiruje. Ne onako na ljigav način, već romantično i nježno. Dugo vas grli, nježno vas ljubi i stalno vas drži za ruku. Sve to mogu biti znakovi izuzetno duboke ljubav.
 
Pomalo je sramežljiv u vašem društvu
 
Iako zvuči pomalo kao klišej kad kažemo da se djevojke uvijek zarumene u društvu muškarca koji im se sviđa, i muškarci su također pomalo sramežljivi. Primijetite li da se zacrvenio kad se vi pojavite ili kad mu uputite kompliment, to bi mogao biti znak da je jako zaljubljen u vas.


 
 
Ide s vama u shopping
 
Činjenica je da muškarci nisu pretjerani ljubitelji shoppingiranja. Ako ste na početku veze i on rado ide s vama u shopping i ne smeta mu što ćete cijeli dan provesti po dućanima to je zasigurno zato jer želi s vama provoditi što je moguće više vremena. Važno mu je da vam udovolji i da vi budete sretni.
 
Povjerava vam se
 
Muškarac koji je u vas zaljubljen, neće se bojati otvoriti svoje srce i ukazati vam svoje povjerenje. Iako oni teško izražavaju svoje emocije, kad je riječ o ženi do koje mu je uistinu stalo biti će spreman pokazati svoju ranjivost. Rado će s vama podijeliti svoje snove, tajne i životne ciljeve. A ako to učini, onda nema sumnje da vas voli.
 
Iako su ovo samo neki od znakova koji upućuju na to da je neki muškarac zainteresiran za vas, postoji ih još mnogo. Promatrajte njegovo ponašanje i način na koji se odnosi prema vama i ubrzo ćete shvatiti da li vas uistinu voli ili ne.  

Foto: Unsplash

 
 
Komentari
+2
 
lejdi
  • 10.12.2018 17:34:49
  • Bodova: 23471
  • Prijavi
Čitam ovo i kao da nitko nikad nije bio zaljubljen u mene.
vmarina
  • 10.12.2018 7:42:57
  • Bodova: 46054
  • Prijavi
Samo ga promatrajte.