Izdvojile smo 15 najboljih priča o prosidbi

Izdvojile smo 15 najboljih priča o prosidbi© Pexels

Iako vjerojatno svi pamte trenutak prosidbe, neke priče su zaista posebne i upečatljive, a mi uvijek uživamo čitati takve - jer tko ne voli dobru ljubavnu priču!

Najljepše prosidbe definitivno su one koje te u potpunosti iznenade i uključuju nešto što zaista voliš, bilo to posebno mjesto, dan ili najdraže jelo. Baš zato smo na internetu pronašle takve. Ovo je naš izbor jedinstvenih i prekrasnih priča o prosidbi, s nekoliko nevjerojatniih i originalnih ideja koje su potpuno nepredvidljive.

Koja je tebi najdraža? Mi glasamo za 'uspomenu iz srednje škole'! 
 
Za doručkom

"Volim doručak i volim kad on kuha za mene. Ali prije nego što ne obavim jutarnje trčanje, ne jedem. Trenirala sam za maraton i krenula na trčanje, a on mi je ponudio sendvič za doručak. Nasmijala sam se i podsjetila ga da ne jedem prije trčanja. U svom zadnjem krugu kroz park - vidjela sam ga na klupici. Zašto je u parku, zapitala sam se. Pitao me jesam li gladna. Malo sam iziritirano rekla: 'Znaš da ne mogu jesti dok ne završim. Brzo ću biti gotova.' Dočekao me muffin s jajem, kobasicom i sirom. I prstenom."

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2