Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Genijalno 2-2-2 pravilo koje će ojačati svaku ljubavnu vezu: Saznaj o čemu se radi

Genijalno 2-2-2 pravilo koje će ojačati svaku ljubavnu vezu: Saznaj o čemu se radi© pixabay

Pitaš se kako i nakon godina zajedničkog života sa svojom boljom polovicom održati romantiku na životu? Pronašle smo zanimljivo rješenje

Jedan od korisnika internetske stranice Reddit sa drugim korisnicima podijelio je svoj 2-2-2 savjet za održavanje veze svježom i romantičnom neovisno o tome koliko ste zajedno - i postao viralan. Korisnik je tako otkrio da je sa svojom suprugom na dan njihova vjenčanja sklopio dogovor o 2-2-2 pravilu koje im i dan danas pomaže da održe ljubavne iskrice u zraku. 

Pravilo je zapravo jednostavno - svaka dva tjedna izdvoji jedan dan i provedi ga s partnerom. Svaka dva mjeseca izdvoji cijeli vikend za druženje samo s partnerom i svake dvije godine odvoji jedan tjedan samo za vas dvoje i uživajte u međusobnom druženju. 

"Ljudi mene i moju suprugu stalno ispituju kako je moguće da naša faza medenog mjeseca tako dugo traje. Iskreno mislim da će trajati onoliko dugo koliko ćemo se mi držati našeg 2-2-2 pravila", otkrio je kreator ovog odličnog savjeta za parove. 

Iako se poštovanje 2-2-2 pravila na prvu može učiniti komplicirano i vrlo zahtjevno, zapravo se radi o dosta fleksibilnom pravilu koje te neće ometati u svakodnevnom životu. Uskoro su se i drugi korisnici javili sa svojim iskustvima 2-2-2 pravila i zaključili kako priča doista drži vodu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ahmed Rajeep I ???? ???? (@ahmedrajeep_)


Otkrili su tako da su se bojali kako će biti nemoguće uskladiti rasporede s njihovim partnerima, ali da je ideja da će sigurno provesti jednu večer sami bila toliko primamljiva da su se ipak uspjeli uskladiti. Veselje zbog izleta, večera i zajedničkih izlazaka natjeralo je parove da pomno planiraju i odvoje vrijeme samo za sebe. 

Neki su predložili i redefiniranje pravila, pa ga tako možete preoblikovati u 1-1-1 pravilo ili bilo koju drugu verziju koja vama odgovara. Naravno, u provođenju ovog plana bitno je i financijsko planiranje, pa je važno s partnerom otvoreno komunicirati i stvoriti financijski plan za izlaske. 

Uz to, mnogi parovi su rekli kako im u vezi posebno pomaže odvojiti večer za sebe i odreći se mobitela tijekom tog vremena. Tako su fokusirani samo na razgovor i ne dopuštaju da ih smetaju poruke ili pozivi. Neki su pak rekli da se u svojoj vezi pokušavaju ponašati prema partneru ili partnerici kao da su još singl i da ih pokušavaju osvojiti. No, neovisno koji savjet odabrala, najbitnije je da imaš na umu kako svoje potrebe, tako i tvog partnera. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Secret fucker (@abhiram_introverts)

 
Komentari
+2
 
vatrena1001
  • 28.2.2020 7:32:11
  • Bodova: 81
  • Prijavi
Meni je ovo nešto najnormalnije u odnosu 2 osobe, i ne mogu shvatiti da ima parova koji ne provode zajedno dane, vikende,godišnje. Možda ne ovom dinamikom, jer je nekada to teško ostvariti u pravilnim razmacima. Međutim, meni je normalno provesti sa suprugom tjedan dana godišnjeg negdje, svake godine, otprilike 4-5 puta godišnje provodimo negdje cijeli vikend zajedno (tu mislim na vikend putovanje, izlet i sl.). Što se tiče jednodnevnih provođenja vremena zajedno, nije da baš svaka 2 tjedna provedemo jedan dan 24 sata zajedno, ali barem 2 puta mjesečno odemo negdje,ako ne na cijeli dan, onda je to neki koncert, predstava, duža šetnja, ili se jednostavno izležavamo doma sa sve 4 u zraku (npr. kada je kišna nedjelja, nema većeg gušta).
anna-herman
  • 27.2.2020 22:21:08
  • Bodova: 56271
  • Prijavi
Dobra fora!