Evo zašto se nikada ne bi trebala vratiti partneru koji te prevario

Evo zašto se nikada ne bi trebala vratiti partneru koji te prevario© Unsplash

Nakon što jedan od partnera prevari, odnos više nikada neće biti isti

Odnosi su komplicirana stvar, a svatko od nas barem je jednom doživio neki oblik razočaranja u ljubavi. Jedna od najgorih stvari koja se može dogoditi u odnosu je prevara. Osoba koja je prevarena osjeća se povrijeđeno zbog partnerove izdaje.
 
Upravo je prevara čest problem u odnosima, a ona ne mora nužno uključivati seks niti pak fizički kontakt. Prevara može biti i emocionalna, no to ne umanjuje problem i štetu koja je nanesena odnosu. Varanje dolazi u mnogim oblicima i svi oni mogu djelovati razorno.


via Giphy 


Ipak, mnogi često odluče partneru oprostiti prevaru te krenuti dalje. Iako je u pojedinim situacijama moguće nastaviti s vezom, činjenica je da nakon što jedan partner prevari, odnos više nikada neće biti isti. Neke od razloga zbog kojih se ne bismo trebale vratiti partneru nakon što nas je prevario donosimo u nastavku.
 
Foto: Unsplash

Odnos više nikada neće biti isti

U trenutku u kojem razotkriješ partnerovu nevjeru, odnos između vas dvoje zauvijek će se promijeniti. I upravo je to jedan od razloga zbog kojih bi dobro trebala razmisliti prije nego se odlučiš vratiti partneru koji te izdao. Uvijek će u tebi postojati tračak sumnje i nepovjerenja. Svaki put kada će on pogledati neku drugu, uvijek ćeš se pitati o čemu razmišlja. Nakon prevare, između partnera nastaje distanca koju malo tko uspije nadvladati.


1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
abetlehem
  • 4.10.2020 12:52:12
  • Bodova: 4
  • Prijavi
Potpisujem svaku riječ! 3 godine sam pored sebe imala varalicu, koji to bio do te mjere da ga se može nazvati muškom droljom. Što je najgore, osim varanja je bio i teški junky a ja sam za to i još puno odvratnoća saznala tek kada je bilo prekasno.