Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Evo koje sve aktivnosti poboljšavaju odnos parova (ako ih radite zajedno)

Evo koje sve aktivnosti poboljšavaju odnos parova (ako ih radite zajedno)© Unsplash

Uspješna veza se gradi kroz kvalitetno provođenje zajedničkih trenutaka

Da bi odnos bio uspješan i kvalitetan, na njemu treba raditi. Dugoročna veza između partnera može dovesti do monotonije i rutine zbog čega nerijetko pati sam odnos. Iz tog razloga, važno je povremeno malo 'začiniti' odnos.
 
Znanost, kao i uvijek, ima zanimljive odgovore, a znanstvenici su proveli istraživanje i zaključili koje bi aktivnosti parovi trebali raditi za poboljšanje svog odnosa.
 
Važno je odabrati zabavne aktivnosti u kojima će oba partnera uživati i koje će vam pomoći da se ponovno povežete i ojačate svoj odnos, kažu stručnjaci. To znači da ćete morati komunicirati, sudjelovati jedno s drugim i biti potpuno prisutni. Možete odabrati i one aktivnosti koje će vas potaknuti da izađe iz zone komfora i da više naučite jedno o drugom.
 
Nakon svega, važno je odbaciti stereotipe i imati na umu da se intimnost i veza grade kroz kvalitetno provođenje zajedničkih trenutaka. Želiš li poboljšati svoj odnos s partnerom, u nastavku ti otkrivamo zabavne aktivnosti za koje znanstvenici tvrde da su vrlo učinkovite.

Foto: Unsplash

Vodite ljubav

Postoji li bolja aktivnost za jačanje veze i poticanje intimnosti od seksa? Ne postoji, a sada je to i znanstveno dokazano. Seks zbližava ljude. Zdrav seksualni život povezan je s bračnim uspjehom. Što je seks bolji, to će i brak biti uspješniji. Istraživanja su potvrdila kako su parovi koji redovno imaju seks mnogo zadovoljniji i sretniji.

 
 
1/8
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2