Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Dva horoskopska znaka koji su skloni prekidima

Dva horoskopska znaka koji su skloni prekidima© www.profimedia.hr

Ova dva horoskopska znaka izdvajaju se svojim osobinama koje ih češće vode prema prekidu veze

Kada je riječ o vezama, postoji nekoliko horoskopskih znakova koji prirodno zrače kad su u paru. To može biti rezultat njihove osobnosti koja je orijentirana prema odnosima, a koja im dobro služi u vezama. S druge strane, postoji nekoliko horoskopskih znakova koji su više skloni prekidima nego drugi i češće prolaze kroz prekide, bilo da sami prekidaju vezu ili ne. 

Naravno, to ne mora biti loša stvar. Ako znak cijeni svoju individualnost i slobodu - tada ih može uzeti i zadovoljno pobjeći s njima, što je često slučaj sa znakovima u nastavku. 

Kad su u pitanju znakovi koji su priordno orijentirani prema odnosima, astrologinja Lisa Baretta govori: "Bikovi vole mir i predanost tako da su u vezama odani i ozbiljni. Tu su također i Škorpioni koji kao znak mogu biti jako odani i zainteresirani za stvaranje dugovječne veze. Izdvojila bih još i Jarčeve koji fokusiraju svoju energiju na rješavanje problema sa svojim partnerom, umjesto da traže izlaz iz veze."

Međutim, ova dva horoskopska znaka izdvajaju se svojim osobinama koje ih češće vode prema prekidu veze. Naravno, to ne znači da ne mogu biti u zdravoj, dugotrajnoj vezi  ako tako odaberu. Saznaj zbog kojih razloga prolaze kroz probleme u vezama, kao i što mogu učiniti kako bi to izbjegli, prema objašnjenju astrologinje. 
 
RAK

Kao jedan od brižnijih horoskopskih znakova, Rak traži sigurnost u vezi više nego bilo što drugo. No s obzirom da mogu biti jako nesigurni - često sami sebi stoje na putu. 

"Rakovi mogu biti jako sumnjičavi zbog svojih vlastitih nesigurnosti i nažalost - to jako često projiciraju na svoje partnere što vodi prekidima, često i s istom osobom iznova i iznova", govori astrologinja. 

Rakovi također češće prolaze kroz prekide jer uzimaju stvari previše k srcu i često vide probleme i greške kod partnera koje uopće ne postoje. Prema astrologinji, neki Rakovi čak žive za dramatične situacije i zbog toga se mogu naći upetljani u prekid. 

Ipak, mogu zaustaviti taj krug ako i kada žele da njihova veza funkcionira. "Rakovi mogu naći stabilnost u vezama ako nađu sigurnost u sebi prije nego li ju počnu tražiti negdje drugdje. Jednom kada Rak pronađe pravu osobu - ovaj znak doslovno procvijeta i na kraju pronađu sigurnost koju su oduvijek htjeli."
 

 

 
1/2


 
Komentari
+2