Dečko radi 'ljubavne tablete' kako bi pomogao svojoj djevojci da se nosi s tjeskobom

Dečko radi 'ljubavne tablete' kako bi pomogao svojoj djevojci da se nosi s tjeskobom© Facebook/ Denisha Bracey

Ova priča je dokaz da za ljubav nije potreban novac, samo malo kreativnosti, slobodnog vremena i naravno - iskreni osjećaji

Postoji izreka da ne možete kupiti sreću, ali kako živimo u ovim komercijalnim vremenima, sigurno se nećemo složiti svi. Iako je sigurno dobrodošao i koristan, novac nije uvijek najvažniji. Ponekad je sve što je potrebno za iznenađenje i pokazivanje nježnosti prema voljenoj osobi - vrijeme i kreativnost. 
 
Točno takav pristup je imao jedan dečko kada je razmišljao o poklonu svojoj djevojci za drugu godišnjicu veze. Znajući da se bori s tjeskobom već neko vrijeme, došao je na odličnu ideju za poklon koji će ujedno biti i najbolji 'lijek'. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M F B D S O C I A L (@mfbdsocial) onNaime, Denisha i Riley u vezi su dvije godine. Posljednjih mjeseci Denisha se borila sa tjeskobom i napadajima panike pa je Riley odlučio napraviti savršen poklon za drugu godišnjicu njihove veze. 

'Ljubavne pilule' su zapravo prazne želatinske kapsule iz trgovine, a svaku od njih napunio je malom porukicom koja govori o njegovim osjećajima prema svojoj dragoj. 

Za pisanje bilješki trebalo mu je oko dva sata, a ima ih ukupno 60.  

Riley je na ovu ideju došao kad se vratio u Kanadu nakon što su godinu dana živjeli skupa u Njemačkoj. Shvatio je da je Denishi teško biti daleko od svoje obitelji, a budući da nije imala dobro iskustvo s terapijom i ne voli piti tablete, odlučio joj je pomoći na malo drugačiji način.
Prvi njezini napadaji panike počeli su kada je imala 14 godina, ali tijekom puberteta postalo je još gore. Otvorila se Rileyju o svojoj anksioznosti i napadajima prilično rano u njihovoj vezi, a on joj je zbog toga zahvalan.

„Stvarno je dobro reći ljudima s čim imate posla prije nego se upletete u ljubavni odnos“, kaže on. 

Riley je razumio svoju djevojku jer i on je prolazio napade panike ranije. 

"Sada smo u mogućnosti pomoći jedno drugome", kaže. 
Kao savjet onima koji pokušavaju pomoći voljenim osobama s problemima mentalnog zdravlja, Riley kaže: "Ako imate problema, trebali biste se usredotočiti na njih. Samo budite jako suosjećajni. Netko se može nasmiješiti, ali zapravo se ne osjeća dobro iznutra. Važno je se samo toga prisjetiti i biti suosjećajan."

 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 18.10.2019 14:47:46
  • Bodova: 22436
  • Prijavi
Jako , jako lijepa priča ,. Drago mi je kada se uvjerim , da još uvijek postoji ljubav i poštovanje.
sneki2
  • 18.10.2019 13:13:39
  • Bodova: 61500
  • Prijavi
Ovo je ljubav - neupitna podrška u teškim trenucima.