Boutique Roses Barocco – buketi sa stilom

Boutique Roses Barocco – buketi sa stilom

Zašto ovo Valentinovo voljenu osobu ne biste iznenadili malo drukčijim buketom?

Crvena simbolizira ljubav i romantiku, bijela čistoću, žuta prijateljstvo, ružičasta ženstvenost, a narančasta zahvalnost. Radi se, dakako, o bojama ruža, za mnoge neprikosnovenoj kraljici cvijeća. Svatko ih voli dobiti, a kad dolaze u prekrasnom flower boxu oni kojima se daruju sigurno će ostati bez daha

Zašto ovo Valentinovo voljenu osobu ne biste iznenadili malo drukčijim buketom? Točnije ružama u predivnoj ukrasnoj kutiji koja će svaku ženu garantirano oboriti s nogu? Boutique Roses Barocco ono je što tražite.

Ideja je to mlade poduzetnice Mandice Mesić koja oduvijek obožava ruže i dugo je razmišljala kako da tu ljubav pretvori u posao. Kad je došla na zamisao o ukrasnim kutijama ispunjenim mnogima omiljenim cvijećem, zaživio je Boutique Roses Barocco. 


''Cvijeće općenito, a osobito ruže, moja su najveća strast. Svatko voli dobiti prekrasan buket, a boja ruža, njihov broj i veličina buketa puno toga govore o osobi koja ih daje i dobiva. Baš zato mislim da vrijedi potruditi se i pokloniti nešto zaista posebno'', tvrdi Mandica.

Kutije dolaze u četiri osnovne boje omotane svilenom mašnom: romantičnoj rozoj, profinjenoj bijeloj, ekstravagantnoj crnoj i nenametljivoj bež i mogu se kombinirati s bilo kojom bojom ruža. Idealan su poklon za sve prigode, a osobito Valentinovo, s obzirom da se uz cvijeće može priložiti na primjer čokolada, omiljeni parfem ili mirisna svijeća. 


 
Flower box će uljepšati svaku prostoriju, a kutija je uz to i multifunkcionalna – jednom kad se cvijeće izvadi može poslužiti kao orginalna kutija za make-up ili ostati vaza koja poziva da ju ispunite cvijećem i uživate u njihovom mirisu.

Boutique Roses Barocco uskoro sprema nova cvjetna iznenađenja i u ponudu dodaje tulipane, božure i karanfile.
 
Komentari
+2
 
matea-rukavina
  • 12.2.2016 8:50:25
  • Bodova: 3676
  • Prijavi
Ovo je prekrasno i svaka čast na ideji, već dugo gledam na internetu te kutije...eto napokon ih ima i kod nas. Cijene mi se čini prihvatljiva i živim u nadi da će me moj dragi iznenadit uskoro sa jednom :)