Baš da ti popravi dan: Viralni video zaruka pod vodom

Baš da ti popravi dan: Viralni video zaruka pod vodom© Instagram

Romantika pod morem. Influencer Workman je odlučio zaprositi svoju djevojku Castille dok su zajedno ronili u špilji pod morem - a taj su posebni trenutak ovjekovječili video snimkom

Zaruke su jedan od najposebnijih trenutaka u životu svakog para, stoga je vrlo važno sve dobro isplanirati, jer se taj trenutak pamti čitav život. Ovom paru to je pošlo za rukom, a o njihovim zarukama još će se dugo pričati. Kelly Castille i Kody Workman influenceri su koji dijele uglavnom sadržaje s putovanja i vode Instagram račun pod nazivom Positravelty. Zajedno su tri godine i imaju 200 tisuća sljedbenika na Instagramu, a odnedavno su i zaručeni.
 

Na njihovom nedavnom putovanju na Jamajku, Workman je odlučio zaprositi Castille dok su zajedno ronili u špilji pod morem - a taj su posebni trenutak ovjekovječili video snimkom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KELLY + KODY (@positravelty)


Castille je za Insider rekla kako je mislila da snimaju sadržaj za njihov Instagram račun i bila je potpuno iznenađena kad je vidjela prsten. Budući da su oboje profesionalni fotografi, Workman je planirao čitav taj izlet kako bi izgledao baš kao i svaki drugi izlet na kojem su fotografirali, što je nešto vrlo uobičajeno za njih, pa Castille iz tog razloga nije očekivala ništa.

"Kad smo započeli 'fotografiranje', zaronila sam, pogledala gore, vidjela ga kako otvara kutiju s prstenom i nisam mogla vjerovati da se to zapravo događa! Bila sam između nevjerice i uzbuđenja, suza i smijeha kada smo konačno izronili površinu i morala sam pitati događa li se to stvarno", rekla je Castille.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KELLY + KODY (@positravelty)


Tek kad je Workman izgovorio riječi "Hoćeš li se udati za mene?", Castille je doista povjerovala u ono što se događa - i rekla je "da".

Workman je za Insider rekao da je prsten kupio početkom godine i da je dugo čekao savršeni trenutak za prosidbu. Kada su isplanirali putovanje na Jamajku, ponio je prsten i sakrio ga u torbu s opremom za kameru kako Castille ne bi naišla na njega i držao je palčeve kako bi pronašao savršeno mjesto za prosidbu.

Na kraju je odlučio postaviti pitanje pod vodom jer je more oduvijek bilo velik dio ljubavne priče para. Naime, upoznali su se tri godine ranije na malom otoku u Bocas del Toro na Karibima, gdje je Workman živio i radio kao instruktor ronjenja i barmen u hostelu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KELLY + KODY (@positravelty)


"Kelly je krenula na tromjesečno samostalno putovanje između poslova i prijavila se u hostel drugog dana boravka, i od tada smo zajedno - nikad nije prihvatila novi posao i nas smo dvoje nastavili zajedno putovati. Upoznavanje u Bocasu i zajednički putnički život bili su nevjerojatni i zajedno smo obišli mnoga otočna odredišta, plaže i zajedno smo ronili gotovo po cijelom svijetu", rekao je Workman.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KELLY + KODY (@positravelty)


"Biti pod vodom nešto je što oboje volimo i u čemu uživamo, a također je nešto što na fotografiji koristimo da bismo pokazali pokret. Prosidba Kelly u otočnom okruženju, pod vodom, jednostavno mi se učinila ispravnom i kad smo vidjeli špilju, znao sam da je to pravo mjesto za nas", rekao je.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KELLY + KODY (@positravelty)


Sljedbenici para izrazili su svoju radost i čuđenje zbog videozapisa, a neki ukazuju na rizik da se prsten izgubi pod vodom. Ipak, i Castille i Workman slažu se da je to bilo neočekivano i jedinstveno, kao i da je to uistinu najposebniji trenutak u njihovim životima i da će ga pamtiti zauvijek.
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 15.10.2020 18:49:09
  • Bodova: 53036
  • Prijavi
Slatko,baš su lijep par.