Ako ste i tvoj partner preživjeli ovih 5 kritičnih točaka, vaš brak mogao bi trajati zauvijek

Ako ste i tvoj partner  preživjeli ovih 5 kritičnih točaka, vaš brak mogao bi trajati zauvijek© www.pexels.com

Veze su teške… za njih je potrebno puno truda, strpljenja i kontinuiranog rada

Možda postoje srodne duše, no čak i ako uspiješ naći svoju, dobra i zdrava veza neće vam se desiti sama od sebe. Dobre je odnose potrebno izgraditi i na njima kontinuirano raditi, a to je nekad lako, a u nekim trenucima zahtjeva mnogo truda, volje i razumijevanja. 
 
Svi imaju probleme i nesporazume u vezama, zbog kojih nam se nekad čini lakše odustati od odnosa. No, oni parovi koji uspiju pobijediti sve prepreke, iz problema obično izlaze čvršći i sretniji. Veze i brakovi uz trud i upornost mogu potrajati zauvijek, ključno je shvatiti na koji način prelaziti preko kritičnih točaka koje prijete opstanku veze.

Ako ste ti i tvoj partner uspjeli proći kroz ovih pet kritičnih točaka u vezi i riješiti ih, vaša veza mogla bi trajati zauvijek.
 
Kritiziranje

Ne mogu svi podnijeti kritiku, a posebno onu koja je preizravna i izgleda nam kao napad. Na žalost, najbližima se rijetko ustručavamo uputiti takve kritike, a one postaju veliki problem među partnerima. Kada kritiziraš partnera, zapravo mu pokušavaš dati do znanja da nešto s njime nije u redu. 

Korištenje izraza poput ‘’ti uvijek’’ i ‘’ti nikad’’ uvijek će rezultirati negativnim ishodom u svađi i navesti partnera da se počne braniti. Korisnije je u izravno se osvrnuti na situaciju koja nas je zasmetala i ne napadati njihovu osobnost.
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2