Ako muškarac radi ovih deset stvari, pronašla si pravog kavalira

Ako muškarac radi ovih deset stvari, pronašla si pravog kavalira© www.profimedia.hr

Saznale smo sve o kavalirima i njihovim karakteristikama - provjeri uklapa li se tvoj muškarac u definiciju pravog gospodina

Izlasci i dejtanje u 21. stoljeću značajno je drugačije od načina na koji se udvaralo prije pedesetak godina. Sada imamo Tinder, ghostanje, primarno komuniciramo porukama i sve manje i manje očekujemo da ćemo pronaći pravog kavalira.
 
Džentlmeni ili kavaliri su muškarci čije se ponašanje najbolje može opisati kao – primjereno. Oni djeluju u skladu s najvišim moralnim standardima, drže se svog kodeksa časti, strogo poštuju bonton te otvoreno iskazuju poštovanje prema drugim ljudima. Njihov odnos prema ženama je gospodski – oni paze da je ženi ugodno, nisu vulgarni niti neumjesni, uvijek se trude pokazati joj da je posebna… Pitamo se, postoje li još uvijek takvi muškarci? Iako bi ih neki mogli nazvati staromodnima, nama se ideja o muškarcima kavalirima itekako sviđa. Uostalom, svaka žena zaslužuje da ju se drži „kao kap vode na dlanu“, s posebnom pažnjom i brigom.
 

via Giphy

Provjeri jesi li i ti među sretnicama koje se mogu pohvaliti činjenicom da im je partner pravi kavalir. Ako on radi ovih deset stvari u to nema nikakve sumnje, pravi je džentlmen.
 
Pridržava ti vrata

Ova starinska gesta kavalirstva može osvojiti svaku ženu - osobito u 21. stoljeću kada ju sve rjeđe viđamo. Kada nam u žurbi muškarac pridrži vrata i pusti nas da prve prođemo, osjećamo se kao prave dame - nježne i zaštićene. Otvaranje vrata pokazuje da je muškarac obziran te da na umu ima i našu, a ne samo svoju udobnost. Uz to, ova gesta je i praktična, jer vrata mogu biti teška i glomazna, pa je muškarcima lakše otvoriti ih.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miss S (@s_dpz_collection)

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2