7 iskrenih razloga zašto se dugogodišnje veze mogu brzo raspasti nakon braka

7 iskrenih razloga zašto se dugogodišnje veze mogu brzo raspasti nakon braka© www.profimedia.hr

To što su dvije osobe godinama u sretnoj vezi, ne znači da će imati i brak iz snova

Kad smo u dugogodišnjoj vezi s nekim koga volimo, prirodno je razmišljati o sljedećem koraku: braku. Ideja o braku nakon dugogodišnje čvrste veze čini se uzbudljivom i donosi širok osmijeh na lice. 

Zauvijek živjeti zajedno s nekim koga voliš zvuči savršeno, ali stvarnost se razlikuje od fikcije uz koju smo odrasli čitajući knjige i gledajući filmove. Kad si u braku, naravno da neće svaki dan biti bajka iako se volite.

Uz brak dolazi velika odgovornost i većina ljudi koji uskoče u planiranje svog dana vjenčanja i savršenog medenog mjeseca to često zaborave, što dovodi do neugodnog razvoda kasnije. 

S obzirom na nedavni razvod Miley Cyrus i Liama Hemswortha nakon dugogodišnje veze, odlučile smo pronaći glavne razloge zbog kojih se neki dugogodišnji parovi razvode relativno brzo nakon što se vjenčaju

Pročitaj još:
Nedostatak predanosti

Kad si mlada, zaljubljena i u vezi, s vremena na vrijeme pronalaziš nove načine da se tvoj partner osjeća posebno. Nikada ne propustiš priliku reći svom partneru koliko ti znači. Osjećaš se zahvalnom što ga imaš u svom životu i učinila bi sve da ga zadržiš kod sebe.

S druge strane, kad si u braku, počinješ uzimati partnera zdravo za gotovo. Ne cijeniš ga toliko kao nekad i polako, širiš prazninu između vas dvoje. 
 

via Giphy
1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2