4 znaka da uvijek tražiš dominantnog partnera

4 znaka da uvijek tražiš dominantnog partnera© Depositphotos

Iako volimo biti neovisne i jake, tu je i želja za muškarcem uz kojeg ćemo se osjećati sigurno

Neka istraživanja su pokazala da žene koje su odgajane na tradicionalan način, podsvjesno žele partnera koji preuzima odgovornost i donosi sve odluke. Dominantni partneri su ono što njih privlači te njihova osobnost u ovom slučaju igra značajnu ulogu kod zaljubljivanja.

Donosimo ti neke od znakova po kojima se vidi da tražiš dominatnog partnera koji će te oboriti s nogu. 
 

(FOTO: Pixabay) 
 

1. Privlače te zločesti dečki 

Ovo nije stereotip nego činjenica. Zločeste dečke zamišljamo kako većinom piju alkohol i puše, imaju tetovaže i impulzivno se ponašaju. Njihove aktivnosti stvaraju uzbuđenje kod žena tako da postaju laka meta i više nalikuju damama u nevolji. To zauzvrat čini "loše momke" nepokolebljivima u očima žena. Nije ni čudo što se onda žene preko glave zaljube u njih. 
 
 
via Giphy 

 


2. Biraš muškarca koji donosi odluke umjesto tebe 

Neke žene vjeruju da bi njihov život bio puno jednostavniji kada ne bi morale same donositi odluke. I upravo je to razlog zbog kojeg one biraju partnera koji preuzima odgovornost i vuče sve konce. Tada se navikavaju na to i postaju ovisne o njima. 


(FOTO: Pixabay) 

 

3. Pristojni ljudi su ti dosadni 

Ne voliš da ti partner priređuje romantična iznenađenja i stalno te drži za ruku. Umjesto toga, ti želiš partnera koji ima avanturistički duh, nekoga tko će ti se pridružiti na divljoj strani života. To su za tebe uspijesi u vezi. 
 


via Giphy 

 

4. Djetinjstvo ima više utjecaja na tvoj život nego što misliš 

S vremenom tvoja veza postaje odraz tvog odgoja. Jedno ili oba tvoja roditelja su bila dominantna. Navikla si na takav način života i podsvjesno tražiš takvog partnera. Tvoja pokorna priroda je takva da na kraju privlačiš dominantne partnere. Obzirom na to kako si odgajana i kako se ponašaš, to isto očekuješ od svog partnera.


(FOTO: Pixabay) 
 

Savjet za kraj: 

Nemoj zamijeniti dominantnost s agresijom i zlostavljanjem 

Biti dominantna osoba je divno, ali dominatnost nije isto što i agresija. Ako te partner natjera da radiš stvari protiv svoje volje, onda je to zlostavljanje. Ako se nađeš u ovoj situaciji, potraži pomoć. 


(FOTO: Pixabay) 

 
Komentari
+2