Usavršena formula legendarne Dr.Hauschka Ružine kreme

Usavršena formula legendarne Dr.Hauschka Ružine kreme

Dr.Hauschka kozmetika: farmaceuti, antropozofski liječnici i kozmetolozi u potrazi za idealnom formulom prirodne njege kože

Koža je čudesan organ koji unutar našeg tjelesnog mikrokozmosa reagira na svaku promjenu psihičkog ili fizičkog stanja. U slučaju da dođe do trenutne neravnoteže, koža će biti indikator našeg stanja, no neće ga samo pasivno reflektirati već će nastojati aktivno koristiti svoju fascinantnu sposobnost samoobnavljanja. Nove stanice kože stvaraju se svakodnevno, a nakon 28 dana proces svojevrsnog preobražaja bit će završen, a vanjski sloj kože u potpunosti obnovljen. Odabirom moćnog saveznika iz prirode moguće je koži osigurati snažnu podršku u tom složenom procesu i omogućiti joj  da na prirodan način postigne savršenu ravnotežu.


Holistička organska kozmetika za zdravu i lijepu kožu

Holistička njega koja razumije prirodne cikluse i potencijale naše kože nastala je kao rezultat suradnje farmaceuta, antropozofskih liječnika i kozmetologa te se oslanja na 47 godina dragocjenog iskustva. Dr.Hauschka preparati uravnotežuju prirodne funkcije kože, a tijekom korištenja ne dolazi do zasićenosti, već koža ovisno o svom stanju i potrebi iskorištava njegujuće i harmonizirajuće sastojke.


Dr.Hauschka preparati za njegu kože sadrže ljekovite biljne i cvjetne esencije, prirodna biljna ulja i voskove iz biodinamičkog i organskog uzgoja. Njihove sinergijske kombinacije imaju snažnu sposobnost transformacije problematičnog stanja kože u ponovo harmonizirano i omogućavaju koži da postane najbolja verzija sebe.


Ružina krema već 47 godina ne silazi s trona najcjenjenijeg prirodnog preparata

Dr.Hauschka ružina krema zaslužila je svoj legendarni status ponajviše zahvaljujući usmenoj predaji zadovoljnih ljubiteljica ove jedinstvene kreme i to još od davne 1967. godine kada je prvi puta puštena u prodaju.

Svevremenska formula ružine kreme djeluje izrazito hidratantno, zaštitno i harmonizirajuće, a namijenjena je prije svega suhoj i osjetljivoj koži lica sklonoj iritacijama. Pogodna je također za normalnu kožu lica kao i za osjetljivu dječju kožu.  


Posebnom je čini kombinacija biranih ekoloških sastojaka poput ružinog eteričnog ulja, ekstrakta divlje ruže i korijena bijelog sljeza, ružinog voska, shea maslaca i avokadovog ulja, koji čine moćan spoj prirodnih zaštitnih i regenerativnih tvari.

Iako se formula ružine kreme tijekom svih 47 godina vrlo malo mijenjala, tek je ove godine predstavljena nova formula koja od sada, uz pčelinji i ružin vosak, sadrži i prirodni carnauba vosak koji suhoj koži lica osigurava još viši stupanj zaštite. No, ono što novu formulu dodatno čini iznimnom jest sastav (još) bogatiji ružama i to u njezinim različitim varijacijama.  


Nova formula – ružina vodica uz još više ruže i ružinog voska  

Nova formula Ružine kreme sadrži ekstrakt divljeg šipka, ružine latice, ružinog voska, ali  od sada i ružinu vodicu kao i još veće količine cijenjenog ulja damašćanske ruže koja je poznata i cijenjena zbog blagotvornog učinka na kožu kao i božanstvenog mirisa. Eterično ulje damašćanske ruže sinonim je za ravnotežu koja predstavlja temeljnu ideju Dr.Hauschka kozmetike. Upravo se zbog toga ovo ulje dodaje u gotovo sve Dr.Hauschka proizvode, kao i u legendarnu ružinu kremu.


Za potrebe proizvodnje Dr.Hauschka kozmetike, biraju se najkvalitetnije biljne kulture diljem svijeta te se obrađuju i beru u suradnji s lokalnim stanovništvom s kojim se posluje isključivo na fair-trade temeljima. Takav je slučaj i s damašćanskom ružom koja se uzgaja u Bugarskoj, Etiopiji, Iranu i Gruziji. Unatoč razvoju tehnologije, ružine latice beru se ručno, u precizno određeno doba godine kao i određeno doba dana. Pupoljci ne smiju biti niti potpuno zatvoreni niti otvoreni, a moraju se otkinuti prije zore kada je koncentracija ulja najveća.


 

Čak 30 cvjetova ruže u svakoj tubici ružine kreme

Da bi se dobio samo jedan kilogram visoko koncentriranog esencijalnog ružinog ulja, potrebno je čak tri do četiri tone ružinog cvijeta. Taj je kilogram dovoljan za veliku količinu kreme za lice jer esencijalno ulje čini otprilike jedan posto sastojaka kreme. No i dalje je količina ruže fascinantna jer svaka tuba Ružine kreme sadrži čak trideset cvjetova ruže. Vjerujemo da će usavršena formula Ružine kreme privući i steći još veći broj poklonika među osviještenim ženama i muškarcima diljem svijeta.

 
Komentari
+2
 
petratop
 • 22.10.2014 11:44:50
 • Bodova: 336
 • Prijavi
Jako nježna i hidratantna krema za isušenu osjetljivu kožu te za svakodnevnu njegu.Odlična i kao baza za makeup.Preporučam :)
tuljak
 • 22.9.2014 8:02:46
 • Bodova: 1852
 • Prijavi
Nisam nikad čula za navedene proizvode. Hvala, što se me informirali o dnevnoj ružinoj kremi.
subidu
 • 19.9.2014 7:39:50
 • Bodova: 62282
 • Prijavi
Da, prekrasni proizvodi, jako nježni za kožu.
xy123
 • 18.9.2014 22:24:45
 • Bodova: 60246
 • Prijavi
Malo su skuplji ali odlicni