Termalna voda u službi ljepote

Termalna voda u službi ljepote

Ljepota kože je znanost koja napreduje zahvaljujući stručnjacima – dermatolozima

Godinu dana nakon uspješnog lansiranja derokozmetičke marke na hrvatskom tržištu La Roche-Posay postojećim i budućim korisnicima nudi ekskluzivnu uslugu informiranja i direktnog testiranja proizvoda putem La Roche-Posay SAVJETNIKA SA UZORCIMA.

Početkom 2008. godine La Roche-Posay je pripremio besplatni SAVJETNIK sa uzorcima za postojeće i buduće korisnike. Savjetnik sadrži informaciju o svim linijama unutar dermokozmetičke marke, te za svaku nudi besplatan uzorak, kako bi potrošači mogli isprobati koja je njega zaista najprimjerenija njihovom tipu kože.
SAVJETNICI se mogu pronaći u svakoj ovlaštenoj La Roche-Posay ljekarni.

La Roche-Posay: 
jedinstvena termalna voda u srcu prvog europskog dermatološkog centra u termalnom okruženju
La Roche-Posay je gradić u francuskoj pokrajini La Vienna gdje je osnovan prvi europski dermatološki centar u termalnom okruženju. Termalna voda La Roche-Posay sadrži visoku koncentraciju selena i jedinstvenu kombinaciju minerala zbog kojih je već stoljećima poznata po terapeutskom djelovanju. Smiruje, omekšava, djeluje protiv upala, slobodnih radikala i starenja kože te liječi neka upalna stanja kože. Učinkovitost termalne vode La Roche-Posay dokazana je u sklopu 7 in vitro i in vivo kliničkih ispitivanja i jedina je voda s dokazanim antioksidacijskim djelovanjem.

25.000 dermatologa diljem svijeta. I Vi.
Ljepota kože je znanost koja napreduje zahvaljujući stručnjacima – dermatolozima. Trvtka La Roche-Posay redovito surađuje sa više od 25.000 dermatologa diljem svijeta i oni redovito surađuju s Vama. Koja još znanost toliko čini za Vašu kožu?
U samom vrhu istraživanja.
Naši istraživači pažljivo prate svaki La Roche-Posay proizvod koji proizlazi  kroz niz kliničkih istraživanja pošto je za nas, ulaganje u istraživanja od iznimnog značaja. To je etika koju svake godine potvrđujemo važnim istraživačkim inovacijama.
Ništa previše. Samo bitno.
Naše prvo pravilo je pouzdanost: ograničeno spajanje aktivnih sastojaka i izuzimanje svih onih koji ne pridonose učinkovitosti proizvoda. Drugo pravilo: malo sastojaka, no u visokoj koncentraciji.
Svi su proizvodi ispitani na najosjetljivijoj koži.
Svaki je proizvod ispitan prije dolaska na tržište. Klinička ispitivanja provodimo na 200 osoba: 100 s normalnom, 50 s osjetljivom i 50 s atopičnom kožom.
Farmaceutski standard: stroga pravila i preciznost naših istraživanja.
Kad govorimo o učinkovitosti, govorimo i o etici koja nas obvezuje i na dvostruko potvrđivanje učinkovitosti naših temeljnih proizvoda. Dermatolozi su učinkovitost precizno klinički ispitali i u tu svrhu koriste najpotpunije kliničke i instrumentalne metode.
Naša Zaklada omogućuje napredak istraživanja.
Dokaz naše predanosti je naša La Roche-Posay Naklada koja osigurava sredstva za napredak dermatologije na svjetskoj razini. Naše “Awards” donacije podupiru projekte u dermatologiji, a naše “Prix” nagrade nagrađuju radove prije nego se objave u znanstvenim publikacijama. Od 1995. godine nagrade je primilo 40 ekipa istraživača diljem svijeta.

La Roche-Posay. Predan dermatologiji.
www.laroche-posay.com

 
Komentari
+2
 
buuu
  • 10.4.2013 19:45:14
  • Bodova: 13123
  • Prijavi
koristila sam vichy termlnu vodu, dok sam ležala nakon op., u bolnici bez klime na +35. super je!