Must have proizvodi za zaštitu kože od sunca

Must have proizvodi za zaštitu kože od sunca

Zdrava koža preduvjet je za nezaboravni godišnji odmor

Nakon cjelodnevnog boravka na suncu, bez obzira koliko jak zaštitni faktor i filtere koristili, dio sunčevih zračenja uvijek prolazi kroz slojeve kože. Ako uzmemo u obzir slučajno ili namjerno izlaganje suncu u nepoželjno vrijeme, nedostatno nanošenje zaštitnog sredstva i ispiranje u vodi uvijek je pametna intervencija upotrijebiti dobro sredstvo za obnovu i hidrataciju kože nakon sunca i mora.
 
SAN SUN CARE Zlatno ulje za preplanuli ten i Umirujući losion poslije sunčanja

 

SAN SUN CARE Zlatno ulje za preplanuli ten je mirisni bogati koktel karotenoida otopljenih u hranjivim uljima niskog zaštitnog faktora od sunca (SPF). Četiri su izvrsna izvora karotenoida u ovom ulju, od kojih je na prvom mjestu CO2 ulje pulpe pasjeg trna, zatim je tu macerat oraha pa CO2 ekstrakt mrkve te beta karoten.


SAN SUN CARE Umirujući losion poslije sunčanja formuliran je tako da zadovolji potrebe kože za obnovom nakon izlaganja suncu, umirenju kože u slučaju pretjeranog izlaganja suncu, kao i za povratak hidratacije i svježine koži.

U kozmetici karotenoidi imaju zaštitnu funkciju, stoga se redovno upotrebljavaju u kvalitetnijoj anti-age kozmetici te u proizvodima za kožu kojoj je potrebna intenzivna obnova i njega, poput kože koja je izlagana suncu, ali i za postizanje preplanulog tena. Posebnost karotenoida, osim zaštite, je i učinak ubrzanog tamnjenja kože.

Ovo su prirodni proizvodi, ne sadrže parabene, umjetna bojila, silikone, niti umjetne mirise. Dermatološki su testirani. Nisu testirani na životinjama. Sadrže maslace, voskove, ulja i eterična ulja prirodnog porijekla.

SAN PRIRODNA KOZMETIKA se proizvodi u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić mag.pharm. Plod je dugogodišnjeg iskustva i rada, te ljubavi prema prirodi i ljekovitim sastojcima iz prirode. SAN PRIRODNU KOZMETIKU možete pronaći u ljekarnama u cijeloj Hrvatskoj ili na www.san10.hr, a proizvodi je tvrtka SAN-10 d.o.o. iz Čakovca, Međimurje.

 
1/9
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 14.7.2018 12:52:58
  • Bodova: 50939
  • Prijavi
Što izabrati za bebu od 9 mjeseci?
12345kike
  • 14.7.2018 8:22:24
  • Bodova: 51902
  • Prijavi
Trenutno koristim Avene proizvode za zaštitu od sunca i jako sam zadovoljna.
malikekoserk1
  • 13.7.2018 17:46:24
  • Bodova: 23726
  • Prijavi
Stvarno predivni proizvodi , nekako mi je San kozmetika sve draža , imaju genijalne proizvode.