100% prirodna rješenja kod znojenja

100% prirodna rješenja kod znojenja

Iznimno učinkoviti novi prirodni dezodoransi Urtekram

Znojenje je prirodan proces kojim se tijelo hladi i rješava toksina te ga nikako ne treba sputavati. Spriječiti treba rast i razmnožavanje bakterija, u čemu su iznimno učinkoviti novi prirodni dezodoransi Urtekram. Nisu štetni za zdravlje te ih osviješteni potrošači sve više traže.

Na deklaraciji dezodoransa Urtekram pročitat ćete svega nekoliko prirodnih sastojka: vodu, glicerin biljna ulja, eterična ulja. Kod stvaranja receptura ovih prirodnih dezodoransa, stručnjaci maksimalno vode računa da se izbjegne mogućnost alergijskih reakcija. Zato su osmislili i dezodoranse koji sadrže aloe veru koja ne izaziva alergije, a potvrđena je  od strane Danske udruge za astmu i alergije.

Eterična ulja važan su sastojak u dezodoransima Urtekram: eterično ulje limete djeluje antivirusno, antibakterijski odnosno antiseptički, što je za dezodorans jako bitno, a antiseptički učinak ima i breza. Svi su sastojci iz organskog uzgoja.

U bio&bio trgovinama potražite Urtekram dezodoranse na bazi ruže, eukaliptusa, aloe vere, limete, nordijske breze ili bez mirisa.

biobio.hr

 
 
Komentari
+2