Žuta je jedna od boja jeseni, a nosit će se i na noktima

Žuta je jedna od boja jeseni, a nosit će se i na noktima© Instagram

Od blijedih pastelnih i zlatnih nijansi do žute francuske manikure i neobičnih dizajna, izdvojile smo 15 najboljih manikura sa žutom bojom koje ćemo nositi ove jeseni

Kada je riječ o odabiru laka za nokte za tvoju najnoviju manikuru, žuta boja možda neće biti visoko na tvojoj listi omiljenih boja - žute nokte često povezujemo s promjenom boje, traumom nokta ili čak gljivicama. Ali vrijeme je da proširiš svoje vidike kada je riječ o bojama noktiju, jer ove žute manikure itekako mogu promijeniti tvoje mišljenje. 

 

Jedna od omiljenih svijetlih i veselih boja, žuta, priziva sunčane ljetne i proljetne vibracije bez obzira na godišnje doba, a jedna je i od boja jeseni, koja će se i ove jeseni itekako nositi - kako na odjeći, tako i na noktima. 

Od blijedih pastelnih i zlatnih nijansi do žute francuske manikure i neobičnih dizajna, izdvojile smo 15 najboljih manikura sa žutom bojom koje ćemo nositi ove jeseni, a koje će izgledati sjajno na bilo kojem obliku ili duljini noktiju.


 
Žute crte

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Paintbox (@paintboxnails)


Žuta može biti suptilna ili istaknuta, ovisno o dizajnu koji odabereš, a ove su elegantne crte savršen minimalistički ukras na noktima i izgledaju odlično na svim oblicima i duljinama noktiju.
1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
girlnextdoor
  • 17.9.2020 12:59:55
  • Bodova: 76
  • Prijavi
mustard žuta mi se sviđa