Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Žene s lijepom kožom otkrivaju u čemu je njihova tajna

Žene s lijepom kožom otkrivaju u čemu je njihova tajna© Depositphotos.com

Ključne navike kojih bi se trebala držati želiš li imati lijepu i sjajnu kožu

Imati savršenu kožu san je svake žene, no samo se rijetke sretnice mogu pohvaliti baš savršenim tenom. Mnoštvo je koraka i pravila koje bi trebalo poštivati želimo li imati lijep ten, a ponekad je to uistinu teško.
 
Mnogo toga, dakako, ovisi i o tipu kože, proizvodima koje koristimo u svojoj beauty rutini, načinu prehrane, podneblju u kojem živimo i mnogim drugim faktorima koji mogu utjecati na kvalitetu kože.
 
Korištenje odgovarajućih i kvalitetnih proizvoda za čišćenje i njegu kože je nužno, no pored toga vrlo su bitne i određene beauty navike koje mogu imati velik utjecaj na stanje naše kože. Ključne navike kojih bi se trebala držati želiš li imati lijepu kožu, otkrivamo ti u nastavku.
 

Foto: Unsplash, Instagram

Redovno mijenjaj jastučnice

Ljudi sa sjajnom kožom otkrivaju kako je redovno mijenjanje jastučnice na kojoj spavaš vrlo bitno. Najbolje je mijenjati jastučnice svaki dan, osobito ako imaš masniju kožu. Naime, na jastučnici se skupljaju mnoge prljavštine i mrtve stanice kože stoga ih je nužno mijenjati što češće. Jedna žena je otkrila kako joj je upravo ova navika pomogla da se riješi dosadnih akni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rose Inc. (@roseinc)

 
 
 
1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
anna-herman
  • 7.3.2019 20:24:08
  • Bodova: 54598
  • Prijavi
Pomalo neobični savjeti, no nekako mi se čini da je 50% u genima, a 50% njega.
irija
  • 7.3.2019 17:01:12
  • Bodova: 39717
  • Prijavi
Lijepa i zdrava koža san je svake žene.Kvalitetni proizvodi za njegu,piti dosta vode,biti na svježem zraku,ne pušiti i rezultati su tu.
malikekoserk1
  • 7.3.2019 15:01:20
  • Bodova: 14649
  • Prijavi
Jako dobri savijeti , stvarno nema ništa ljepše od sjajne i zdrave kože.