žena.hr čitateljice ocijenile La Roche-Posay Hydraphase Intense Serum

žena.hr čitateljice ocijenile La Roche-Posay Hydraphase Intense Serum

HYDRAPHASE INTENSE SERUM koži će pružiti potrebnu hidrataciju

30 sretnih čitateljica portala žena.hr u razdoblju 13.5.-27.5. testiralo je La Roche-Posay Hydraphase Intense Serum.

Svaka čitateljica dala je opću ocjenu proizvoda te odgovorila na pitanja da li bi proizvod preporučila drugima i da li bi proizvod opet kupila.
Osim toga, svaka čitateljica napisala je i detaljniji opis pri čemu je odgovorila na sljedeća pitanja:
 • Kako komentirate učinkovitost proizvoda (hidratacija kože, glatkoća kože, smanjivanje linija od isušivanja, smanjivanje gruboće/napetosti kože)?
 • Kako komentirate teksturu (upijanje u kožu, je li masna, ljepljiva, osvježavajuća)?
 • Ostali komentari na proizvod
Na temelju 30 recenzija, opća ocjena proizvoda je 4.50 od maksimalnih 5, svih 30 recenzistica preporučuje proizvod, a 25 recenzistica bi opet kupilo proizvod.


Detaljne, pojedinačne recenzije možete pročitati ovdje, a ovdje smo za vas izdvojili nekoliko najzanimljivijih:

egerija: "Bit ovog seruma jest upravo hidratacija, a taj posao je serum odradio odlično. Koristim ga samo tjedan dana, ujutro i navečer, i primijetila sam znatne promjene. Imam suhu do jako suhu kožu. U praksi to bude tako da npr. stavim puder i u roku od sat-dva vremena na licu se pojave kao točke jako suhe kože (najsličnije kao kad izgorite pa vam se počne ljuštiti koža). Najkritičnija mjesta su mi čelo, nos i malo na obrazima. Testirajući proizvod, namjerno sam stavljala puder svaki dan jer tako najbolje mogu vidjeti promjenu. 7. dan uporabe, sam stavila puder ujutro u 7h i skinula ga navečer u 22h. Jedino se suha koža ističe na nosu, a on i je najkritičniji. Na čelu i obrazima gotovo da više i nemam suhih točaka."

valen-cia72: "Dugo koristim serume i svašta sam isprobala a ovo je jedan od onih koji me ugodno iznenadio pogotovo po pitanju hidratacije. Koža mi se preporodila, pročistila, postala glatka, čak i one sitne linije ispod očiju za koje sam mislila da su bore - nestale su. U stvari, to je bila samo isušena koža kojoj je nedostajalo vlage."

-ela-: "Tekstura mi se sviđa jer je osvježavajuća i jako lijepo miriše te se brzo upija u kožu.Dovoljno je jako malo količine seruma nanijeti na lice nježnim kružnim pokretima i to je to,vrlo jednostavna primjena."

alope: "Nakon što sam probala proizvod, sve što sam pročitala u reklami, ispostavilo se točno. Gel zaista čini kožu glatkom, smanjuje gruboću (što je osobito važno sada preko ljeta), te ju odlično hidratizira. Oduvijek pazim da krema bude "na bazi vode" i to mi je bitno, a ovaj gel se pokazao idealnim po tom pitanju."

donna: "Proizvod je učinkovit već od prvog dana, dobro hidratizira kožu. Nakon tjedan dana korištenja (dva puta dnevno) koža lica mi se znatno poboljšala, na dodir više nije gruba, nestala su područja koja su mi se znala perutati i smanjilo se crvenilo kože."

sasenjka: "Proizvod je vrlo hidratarajuć i učinkovit u svom poslu te je koža nakon njega glatka i podatna. Primjetila sam čak da i kada ga stavim na područja jako suhe kože, on ih učini normalnijim i hidratanijim."

snow: "Ja ga nanosim ujutro i navečer i koža je cijeli dan potpuno hidratizirana,kod umivanja osjetim da je i glatkija.Lice mi nije suho preko dana čak ni nakon nekoliko umivanja.Osim seruma ne stavljam nikakvu kozmetiku,kao i uvijek,jedino mi je hidratacija neophodna."

velandra: "Nakon prvoga nanošenja koža lica je osjetno svježija i glatka na dodir. Nakon 10 dana korištenja proizvoda masno-suhe zone su izjednačene: problematična T-zona je bez masnog sjaja, a suhi dijelovi na obrazima su hidratizirani, elastični i bez napetosti kože. Vidljivo je smanjeno crvenilo kože lica i ono općenito izgleda zdravije."

matea20: "Nakon nanošenja i laganog razmazivanja na koži lica serum se brzo upije. Na svaku stranu lica i na čelo stavila sam sam po jednu malu kapljicu. Koža je svježa, nije ljepljiva ni masna, ugodna je na dodir. Od seruma ima ljep proziran zaštitni sjaj."


Više o La Roche-Posay Hydraphase Intense serumu
 
Komentari
+2
 
lilly007
 • 27.6.2012 13:18:46
 • Bodova: 204
 • Prijavi
nakon što sam ga koristila izgledala sam puno svježije i mlađe
snow
 • 31.5.2012 8:27:29
 • Bodova: 90944
 • Prijavi
podsjetila me Spirit na nešto na što nisam obratila ,pažnju:i moja koža je mješovita a sa ovim serumom nemam problema sa onim masnim dijelom,kao da sve normalizira dobila sam i uzorak kreme za kožu oko očijua zbog toga sam se i javila za testiranje,baš me zanima,to je ono što meni kronično trebaeditirano 31.5.2012 11:30:17 od snow
Moderator
-ela-
 • 30.5.2012 19:49:03
 • Bodova: 39986
 • Prijavi
Odličan!