Želiš izgledati kao mediteranska osunčana boginja na plaži? Šljokasta zlatna ulja su rješenje

Želiš izgledati kao mediteranska osunčana boginja na plaži? Šljokasta zlatna ulja su rješenje© www.profimedia.hr/olival/nuxe/tomford

Hidratantna, regenerativna i zavodljivo sjajna - to su bogata zlatna suha ulja za sunčanje koja bi trebala biti sastavni dio tvoje kozmetičke torbice ovog ljeta

Stručnjaci i liječnici nam stalno napominju kako je pretjerano izlaganje jakom suncu i namjerno višesatno sunčanje iznimno štetno za naše zdravlje, no beauty ideali kao da se ne obaziru na ta upozorenja, pa se preplanula brončana put još uvijek smatra najpoželjnijim lookom svakog ljeta. Kako onda postići mediteransku zlačanu preplanulost, ako se ne smijemo sunčati tijekom dana? 

Rješenje je jednostavno i dolazi u bočici. Naravno, radi se o suhim zlatnim uljima na bazi mrkve, avokada, jojobe ili pak oraha, a koja će tvojoj koži pomoći da u rekordnom roku i bez višesatnog "prženja" na plaži postigneš izgled brončane ljepotice. Od onih koja naglašavaju i produžuju preplanulost, onih koja dubinski hrane i na koži ostavljaju zlaćani trag, pa sve do onih koja potiču preplanulost i bogata su vitaminom E - zlatna suha ulja danas dolaze u mnogo varijanti. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mayssa (@mayssakasbi)


Osim što ih obožavamo zbog toga što nas čine samouvjerenijima na plaži, ova su ulja iznimno vrijedna i u održavanju zdravlja naše kože tijekom ljetnih mjeseci. Sol i sunce mogu ozbiljno oštetiti i dehidrirati kožu, pa ju je potrebno redovito njegovati. Uz ova ulja to ti neće biti nikakav problem, a uz to ćeš i vrlo brzo vidjeti rezultate nove, toliko priželjkivane preplanulosti. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Artist Approved (@artistapproved)


Za tebe smo odabrale deset zlatnih šljokastih ulja svih cjenovnih razreda. Izaberi ono idealno za sebe. 

 
Biobaza Orahol zlatno ulje za sunčanje - 90 kuna


(Foto: Drogerija.hr)

Zlatno ulje oraha u koktelu devet visokovrijednih ulja pruža koži svileni osjećaj mekoće pritom je potičući na postizanje prirodno brončanog tena. Još od 1918. originalno Orahol ulje kozmetički je bestseler nezamjenjiv u svakoj torbi za plažu. 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2