Zašto ti treba hijaluronska kiselina u tvojoj beauty rutini?

Zašto ti treba hijaluronska kiselina u tvojoj beauty rutini?

10 sjajnih beauty proizvoda s hijaluronom koji će preporoditi tvoju kožu

Naša koža s godinama gubi elastičnosti i svježinu, a to je prouzrokovano različitim faktorima kao što su starenje i negativni vanjski utjecaji. Želiš li da to koža što dulje zadrži lijep i mladolik izgled, onda joj trebaš posvetiti malo više pažnje i njege, osobito nakon 30. godine života kada se već počnu pojavljivati prvi znakovi starenja.  
Adekvatna njega i pravilna rutina su nužni, a tajna zdrave kože krije se u hranjivim sastojcima. Vitamini, minerali i drugi dobri sastojci doprinose održavanju zdrave, meke i nahranjene kože.
 
Jedan od sastojaka koji je vrlo bitan u očuvanju zdrave kože, a o kojem se u posljednje vrijeme puno priča je i hijaluronska kiselina. Primarna funkcija ove kiseline, koja je sastavni dio naše kože, je da hidratizira kolagen koji pak je zaslužan za čvrstoću kože.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Laura ?? (@laura.craffey)


S obzirom na to da hijaluronska kiselina na sebe veže vodu, koži daje elastičnost zbog čega koža izgleda zdravo i glatko. Kako razine hijaluronske kiseline u našoj sa starenjem opada, potrebno ju je nadoknaditi korištenjem odgovarajućih kozmetičkih proizvoda.
 
Kao najučinkovitiji proizvodi s hijaluronskom kiselinom pokazali su se serumi koji sadrže najveće koncentracije te kiseline pa samim time donose i najbolje rezultate. Osim seruma, postoje i razne kreme i maske koje sadrže hijaluronsku kiselinu i koje možeš uključiti u svoju beauty rutinu.
 
Kako beauty industrija napreduje, tako su nam i na tržištu sve dostupniji proizvodi za njegu koji zaista pokazuju efikasne rezultate. U drogerijama i ljekarnama možeš pronaći neke zaista kvalitetne proizvode koji u sebi imaju upravo hijaluronsku kiselinu pa ih svakako isprobaj i uskoro ćeš primijetiit pozitivne rezultate na svom licu. Neke od najboljih takvih proizvoda otkrivamo ti u fotogaleriji u nastavku.
 
Foto: Instagram, Unsplash

Revolution Skincare 2% Hyaluronic Acid, 105


Hidratantni serum za lice s visokim sadržajem aktivnih tvari. 
Idealno za dehidriranu kožu, hijaluronska kiselina na sebe veže veliku količini vode te tako osigurava hidrataciju kože i stimulira proizvodnju kolagena. To osigurava bolju elastičnost i strukturu kože te ju hrani iznutra.
Nakon korištenja koža je svilenkasto meka i na izgled zdrava. Serum je idealna podloga prije nanošenja tekućeg pudera.
Ne sadrži mirise, ulja, parabene, alkohol i gluten.
 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 3.2.2020 14:43:21
  • Bodova: 22945
  • Prijavi
Jako dobra stvar za lice. Stvarno osvježava i proljepšava ten.