Zaboravi na narančinu koru i masne naslage uz ovih deset krema protiv celulita kojima vjeruju i žene i dermatolozi

Zaboravi na narančinu koru i masne naslage uz ovih deset krema protiv celulita kojima vjeruju i žene i dermatolozi© www.profimedia.hr

Sramiš se nositi kratke hlačice i suknje zbog celulita na nogama? Isprobaj neku od ovih anticelulitnih krema koje su kroz godine dokazale svoje djelovanje

Sve žene dijele isti strah – strah od celulita i narančine kore. Ružne masne naslage na bedrima, stražnjici i trbuhu mogu nam znatno utjecati na samopouzdanje i učiniti nas nezadovoljnima našim izgledom, a borba protiv tih mrskih neprijatelja može se činiti kao uzaludan posao. Pa ipak, postoje načini kako je moguće odnijeti pobijedu protiv celulita. Kombinacija anticelulitnih masaža, zdravog načina života i gel krema koje prodiru u naše tkivo i razgrađuju masne naslage mogu nam uvelike pomoći da nam koža ponovno zablista u punom sjaju.
 
Inače, celulit definiramo kao potkožnu naslagu tkiva s tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima koje još nazivamo i narančinom korom. Do gomilanja celulita dolazi zbog masnoća i toksina pod kožom koji uzrokuju slabljenje vezivnog tkiva koje kao svoj rezultat ima nabiranje gornjeg sloja kože. Najčešće ga žene počinju primjećivati već u ranom pubertetu, a u odrasloj je dobi svakodnevica više od polovice ženske populacije.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALEX&LISE | TRAVEL PHOTO | ??OZ (@alexandlise)

 
Loše prehrambene navike, sjedilački način života i nedovoljno kretanja glavni su razlozi zašto se ne možemo otarasiti iritantnog izgleda narančine kože na svom tijelu, pa bismo se prvenstveno trebali posvetiti promijeni životnih navika i njima pokušali utjecati na smanjenje masnih naslaga u tijelu.
 
Hormoni igraju važnu ulogu u nastanku i formiranju celulita. Od svih hormona pretpostavlja se da estrogen ima ključnu ulogu u nastanku celulita iako za ovakve tvrdnje nema pouzdanih kliničkih dokaza. zbog estrogena pojavnost celulita kod pripadnika muškog spola, osim u slučajevima manjka androgenih spolnih hormona, je drastično niža.
 
Velike razine stresa, preskakanje obroka, neispavanost i iscrpljenost su stanja koja dodatno olakšavaju nastanak omraženog celulita, no jednako tako, uz pravilnu ishranu, vježbanjem i masažama možemo uvelike smanjiti pojavu narančine kore na svom tijelu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Royal Bliss Spa (@royal_bliss_spa_larisa)

 
Niskokalorična hrana, vježbe snage i kardio treninzi, osam sati sna – to su neki od elemenata koje bi trebala uključiti u svoju rutinu želiš li postići što bolje rezultate u borbi protiv celulita, a mogu ti pomoći i mnoge anticelulitne kreme.
 
Od skupljih do budget varijanti – na tržištu je danas moguće pronaći anticelulutne kreme i gelove za svačiji džep i po svačijim preferencijama. Kombinacije mirisa, ekstrakata i djelovanja su bezbrojne, a ti samo moraš odabrati onu koja ti se čini najboljom.
 
Izdvojile smo deset vrlo popularnih anticelulitnih krema koje vole i žene i dermatolozi, a sve ih možeš kupiti u Hrvatskoj.
Rilastil Lipofusion - 297 kuna
Preparat Rilastil Lipofusion će ti pomoći u ublažavanju simptoma celulita, a tvoja koža opet će izgledati čvrsto i glatko. Svojstva ovog gela su da smanjuje celulit i učvršćuje kožu, intenzivno hidratizira, povećava elastičnost kože, zaglađuje kožu i brzo se upija.
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2