Za mirisna jutra i duge ljetne noći: Deset slatkih parfema u koje se isplati investirati ove sezone

Za mirisna jutra i duge ljetne noći: Deset slatkih parfema u koje se isplati investirati ove sezone© instagram

Visoke temperature traže lagane, osvježavajuće mirise. Neovisno o tome voliš li citrusne, jako slatke ili pak cvjetne mirise, pronašle smo najbolje ljetne parfeme za svačiji ukus

Parfemi su naš slatki mali grijeh - nosimo ih u svim prilikama, obožavamo kako izgledaju njihove bočice i svakog se godišnjeg doba oduševimo novim mirisnim notama koje nas osvježavaju, čine vedrima, senzualnijima ili pak samopouzdanijima. Zimi volimo nositi teške puderaste mirise obogaćene mošusom ili pak vrlo slatke mirise bobičastog voća, no te su mirisne note, iako zadivljujuće, malo preteške za ljetne dane pred nama. 
S obzirom na to da smo konačno dočekali dolazak pravog ljeta, potrebno se opskrbiti mirisima koji mogu trajati cijeli dan, ne stvarati težinu na koži i ujedno nam pružiti notu svježine za vrijeme visokih temperatura. Ponuda dizajnerskih parfema doista je golema, pa će tako baš svaka žena moći pronaći onaj idealan za sebe, samo ako si da truda dovoljno dugo tražiti. 


via Giphy

Nama se pak posebno sviđaju voćni mirisi koji su ujedno osvježavajući, ali i slatki poput sezonskog ljetnog voća. Note ruža, jasmina i ljubičica spajaju se s mandarinama, citrusima i začinima, a krajnji je rezultat odlična ponuda božanstveno miomirisnih ljetnih parfema koje možeš nositi i na jutarnju kavu i na večernji party na plaži. 

Izdvojile smo deset parfema za koje stručnjaci tvrde da su ultimativni ljetni mirisi kojima malo koja dama može odoljeti. Imaš li već neki u svojoj kolekciji?
 
Hermes Twilly Eau de Poivree - 715 kunaOva slatka kombinacija pačulija, ružičastog papra i ruže stvorena je za nošenje tijekom ljetnih dana od jutra do mraka. Profinjen, ženstven i sladak, ovaj je perfem idealan suputnik svake ženske torbice.
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
87dea
  • 26.6.2020 20:52:13
  • Bodova: 16120
  • Prijavi
Tom Ford je preskup