Voliš tetovaže i jesen? Pronašle smo nekoliko ideja koje će te oduševiti

Voliš tetovaže i jesen? Pronašle smo nekoliko ideja koje će te oduševiti© Instagram

Jesen je idealno vrijeme za novu tetovažu, a još ako je to jedna od tvojih najdražih sezona sigurno nećeš imati problema odabrati motiv

Ako si velika ljubiteljica jeseni, Noći vještica i svega što uz njih dolazi, sigurne smo da ćeš poželjeti neki prigodni detalj zabilježiti i na svojoj koži. Kako su vrućine, sunce i kupanje u moru iza nas, jesen je savršeno vrijeme za novu tetovažu.
  
Zaljubljenice u jesen napokon su došle na svoje. Krošnje drveća polako poprimaju sve nijanse crvene, narančaste i žute, a kako nam se približava Noć vještica, sve je više trgovina prepuno strašnih kostima, šišmiša i bundeva. Sve su to odlični motivi za pravu jesensku tetovažu. Tu su još i detalji koji prikazuju omiljene jesenske aktivnosti poput čitanja knjige ili ispijanja mirisnog čaja. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becci Boo (@bootattoo89) on


Kao i prošle godine i ove su posebno popularne minimalističke crne tetovaže, ali kako je ovo jedna od najšarenijih sezona, sve se više djevojaka odlučuje za tetovaže u bojama. Zato smo osim minimalističkih izabrale i nekoliko maksimalističkih tetovaža, prepunih boja, oblika i detalja. Koji god stil tetoviranja ti je draži, ne sumnjamo da ćeš uživati u ovim jedinstvenim, veselim, ali i strašnim tetovažama. 

   
Šarene bundeve

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leanna Patterson | TATTOOS (@leannatattoos) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????????????? ???????? (@murielzaotattoo) on

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2