Uklanjaju i vodootpornu šminku: Ovo su najbolji odstranjivači make up-a dostupni i na našem tržištu

Uklanjaju i vodootpornu šminku: Ovo su najbolji odstranjivači make up-a dostupni i na našem tržištu

Prilikom odabira dobrog odstranjivača vrlo je važno obratiti pažnju na sastojke koje sadrži te odabrati onaj koji će idealno odgovarati potrebama naše kože

Jedno od najvažnijih beauty pravila je ono o skidanju šminke prije odlaska na spavanje. Želiš li imati lijepo i zdravo lice, to je korak kojeg nikada ne bi smjela preskakati.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lauren Gores Ireland (@laurengores)


Šminka koju nanosimo na lice, osobito ako je riječ o vodootpornim proizvodima, može biti prilično tvrdokorna i teško se skida stoga je jako važno pronaći dobar odstranjivač. Ako je ne skinemo dobro, može doći do začepljenja pora što će u konačnici izazvati akne i razne upalne procese. Na sreću, na tržištu nam je danas dostupan uistinu širok izbor kozmetičkih proizvoda koji su namijenjeni skidanju šminke, a dolaze u obliku raznih preparata kao što su mlijeko za skidanje šminke, pjena, micelarna voda, ulje, itd.
 

via GIPHY

Prilikom odabira dobrog odstranjivača vrlo je važno obratiti pažnju na sastojke koje sadrži te odabrati onaj koji će idealno odgovarati potrebama naše kože. Bacile smo se u potragu za učinkovitim proizvodima za skidanje šminke, a one najbolje donosimo u nastavku. Izdvojile smo ponešto za svaki tip kože i za svaki budžet pa nema izgovora za odlazak u krevet sa šminkom.
 
Foto: Instagram

Simple Kind to Skin Cleansing Wipes - 70 kn


Skida i vodootpornu šminku, idealno za sve tipove kože pa i onu osjetljivu. Ne sadrži umjetna bojila niti štetne kemikalije
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2