Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Tri tjedna beauty noviteta koji su nam privukli pažnju

Tri tjedna beauty noviteta koji su nam privukli pažnju

Viskokoncentrirani serumi s hrvatskim potpisom, jednostavni proizvodi za styling kose i nova generacija multikorektivne njege ovotjedne se zvijezde

Iz Olivala dolaze tri nova proizvoda: Vitaminski serum C, Vitaminski serum R2 i Peptidni serum P. Zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih sastojaka (i do deset puta većoj količini nego u kremama!), sitne molekule seruma lakše i bolje prodiru u kožu te opskrbljuju aktivnim i hranjivim tvarima čak i dublje slojeve kože. Nuxe je predstavio najnoviju generaciju njege s multikorektivnim djelovanjem na posljedice užurbanog stila života, kao što su stres i umor, te urbanog okoliša u kojem živimo - Crème Prodigieuse® Boost, a Keune Haircosmetics novu liniju – Style - namijenjenu za styling i oblikovanje kose. 
 
Viskokoncentrirani serumi s hrvatskim potpisom


OLIVAL Vitaminski serum C


Idealan za osobe s prvim borama ili nepravilnostima kao što su fleke ili ožiljci te za sve one koji većinu vremena provode u zatvorenim prostorima ili dijelovima grada gdje je osjetno onečišćenje zraka.

OLIVAL Vitaminski serum R2

O retinolu (vitaminu A) znamo puno: dokazano ubrzava obnovu stanica i potiče sintezu kolagena. Vitaminski serum R2 namijenjen je prvim borama i problematičnoj koži koja može biti mješovitog tipa, sklona aknama. Dobro ga je koristiti za noć u kombinaciji s Vitaminskim serumom C koji se preporuča za dan. 

OLIVAL Peptidni serum P

Peptidni serum P sadrži nekoliko kombinacija peptida koji najučinkovitije repliciraju stanice kolagena u koži te na taj način pojačavaju obnovu kože i bolju elastičnost. Stoga je idealan za osobe koje već imaju vidljive bore jer postiže izvrsne rezultate ako se redovno koristi (2 puta dnevno).
 
Preporučene MPC:
Olival Professional Peptidni serum P 169,90 HRK
Olival Professional Vitaminskii serum R2 169,90 HRK
Olival Professional Vitaminskii serum C 149,90 HRK
1/3
 
Komentari
+2
 
irija
  • 24.2.2019 11:51:55
  • Bodova: 39717
  • Prijavi
Olival ima dobre proizvode i dosta kvalitetne s hrvatskim potpisom.Ovaj serum bi mi baš trebao.