Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Trendi neinvazivne metode njege kože lica koje morate isprobati (koristi ih i slavna Emily Blunt)

Trendi neinvazivne metode njege kože lica koje morate isprobati (koristi ih i slavna Emily Blunt)© Pixabay

Tajna predivne kože s Red Carpeta glumice Emily Blunt

"Samo jedna želučana gripa dijeli me od moje ciljne težine." Tko može zaboraviti ovu vrlo ne-zdravu rečenicu koju je izgovorila Emily u Vrag nosi Pradu?

Za razliku od svog lika na ekranu, priprema za crvene tepihe glumice Emily Blunt zdrava je i prilično uravnotežena. Kozmetičarka slavnih Biba de Sousa otkrila je kako priprema kožu glavne zvijezde remakea filma Mary Poppins. I ta serija holističkih tretmana kože prilično je impresivna! Biba i inače voli koristiti prirodne metode, od mikrostruje do drevne tehnike gua-sha, a njih primjenjuje na svim svojim slavnim klijentima.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Blunt (@emilybluntlove) on


Kako Emily Blunt priprema za crveni tepih? Ako nikada niste isprobali ove trendi metode za njegu kože, preporučujemo da isprobate svih pet jer svaka od njih daje impresivne rezultate, i to odmah!
 
MFR (myofascial release ili miofascijalna tehnika)

”Myo” je naziv za mišić, dok je termin ”fascija” najlakše opisati kao elastični omotač vezivnog tkiva koji se razgranava duž cijelog tijela. Fascija drži i pokriva sve mišiće, tkiva, organe, kosti, ligamente i živce. Mišići i fascija čine jedno, ”rade” zajedno i samo u njihovom skladu tijelo funkcionira na pravilan i zdrav način. Uslijed bilo kakvih trauma u ili na tijelu, fascija postaje neelastična te potom ta restrikcija/ograničenje zateže mišiće prouzrokujući bol, stres i ograničenost pokreta.

Miofascijalna relaksacija je namijenjena opuštanju skupljene fascije i njenom vraćanju u normalno stanje. Na licu se koristi za opuštanje crta lica. Kronična napetost u licu može uzrokovati blokade limfnog sustava, a to može dovesti do izbijanja prištića i neujednačenog tona. Poput rješavanja problema s tjelesnom fascijom pjenastim valjcima - redovite masaže lica i čeljusti ili prakticiranje joge za lice može olakšati učinke napetosti - pa će lice izgledati mlađe i svježije.


 
1/5
 
Komentari
+2