Top 10 najboljih tekućih pudera sa SPF zaštitom

Top 10 najboljih tekućih pudera sa SPF zaštitom

Puderi na koje se možeš osloniti da će ti zaštitu pružiti i od štetnih sunčevih zraka

Prilikom korištenja proizvoda za lice, osobito šminke, važno je pronaći one proizvode koji će najbolje odgovarati našem tipu i potrebama kože. Kada govorimo o puderu to znači da žene sa suhom kožom trebaju proizvode s hranjivim sastojcima koji će nahraniti kožu kože te neće izazivati perutanje niti pak isticati suhe dijelove na licu. S druge strane osobe s masnom kožom trebaju puder koji će matirati kožu lica (što dulje to bolje).

A tu je onda i treća kategorija koja je važna za sve nas u ovim danima koji dolaze - a to su puderi sa zaštitnim faktorom koji uz prikrivanje nesavršenosti kože koži pružaju zaštitu od štetnih sunčevih zraka te nas štite i od melanoma, ali i od preuranjenog starenja kože. A kako nitko od nas ne želi izgledati starije - onda je korisno u dnevnim trenucima imati dobar puder na koji se možeš osloniti da će ti pružiti svu potrebnu zaštitu.

Ovo je naš odabir najboljih pudera sa SPF zaštitom:

 
Max Factor Radiant Lift, dugotrajni puder SPF 30, 55 kn

Ovaj tekući puder hibridne formule sadrži hijaluronsku kiselinu koja hidratizira kožu i biserne čestice koje prikrivaju postojanost linija i bora. Pruža dugotrajno prekrivanje, a kožu štiti visokim faktorom SPF 30, sprječavajući tako pojavu prijevremenih znakova starenja uzrokovanih negativnim utjecajem UVB zračenja.
1/10
 
Komentari
+2
 
12345kike
  • 28.3.2019 7:56:52
  • Bodova: 50809
  • Prijavi
L’Oréal Paris True Match koristim godinama i jako sam zadovoljna.