TEINT IDÉAL - Otkrijte Vaš idealan ten

TEINT IDÉAL - Otkrijte Vaš idealan ten

Idealan ten više nije san

Hidratizirana i njegovana koža prirodnog izgleda  očekivanja su svake žene u potrazi za puderom, no očekivanje broj 1 kada je u pitanju idealan puder je blistava koža.  Vichy je sada korak bliže idealnoj koži s novom  linijom  pudera Teint Idéal: prvih Vichy blistavih pudera koji otkrivaju Vaš idealan ten. Proizvodi su primjereni za sve žene bez obzira na godine, dok su teksture prilagođene različitim tipovima kože. Inovativna tehnologija tekuće svjetlosti pruža maksimalni učinak blistavosti te  lagane i nemasne  teksture  bez učinka maske i težine ujednačavaju ten dajući potpuno prirodan rezultat.
 

Edina Pličanić, primabalerina; Vesna Melkić, Beauty&Mess studio; Martina Medur, Beauty and Mess Studio i Mare Milin, fotografkinja

IDEALAN TEN VIŠE NIJE SAN

Što je za žene idealan puder? L'Oreal istraživanje* ukazalo je na tri  glavna očekivanja kod odabira idealnog  pudera:  Koža prirodnog izgleda koja pruža osjećaj „gole kože” , dubinski hidratizirana i njegovana koža  te broj 1 očekivanje potrošača svih tipova kože i dobi-  blistava koža. San svake žene je dostići idealan ten koji otkriva njenu ljepotu i jedinstvenost. Vichy je sada korak bliže  idealnoj koži s novom linijom pudera Teint Idéal koji otkrivaju  idealan ten svakog tipa kože. Prirodan izgled, idealan ten i blistavi sjaj samo su neke od odlika nove linije Vichy pudera. Svi proizvodi objedinjuju naprednu formulu s aktivnim sastojcima i besprijekornim teksturama koje se  stapaju s epidermisom te ga obavijaju  svjetlošću. Puderi sadrže tehnologiju tekuće svjetlosti- moćne čestice koje reflektiraju i propuštaju svjetlost te pružaju kontinuirani i ujednačeni  blistavi tok. Kompleks aktivnih sastojaka transformira kvalitetu kože te potiče njen idealan prirodan izgled.
* L’Oreal istraživanja i inovacije: očekivanja potrošača – make-up inovacije, 2012


Jelena Prša Šimko, Product Manager za Vichy

TEINT IDÉAL TEKUĆI PUDER Blistavi tekući puder za otkrivanje idealnog tena za normalnu do mješovitu kožu pruža prirodan i ujednačen  izgled tena te omogućuje 14-satno prekrivanje**. Tehnologija tekuće svjetlosti “Liquid Light Technology” zajedno s kompleksom aktivnih sastojaka korigira ten te ga čini blistavim. Teint Idéal tekući puder pruža učinak osvježenja prilikom svakog nanošenja, kao i baršunast, mat osjećaj na koži. Proizvod je dostupan u 4 nijanse, sadrži SPF 20, primjeren je i za osjetljivu kožu, hipoalergen je te sadrži termalnu vodu Vichy.


TEINT IDÉAL KREMASTI PUDER Blistavi kremasti puder za otkrivanje idealnog tena za suhu kožu pruža prirodan i ujednačen  izgled tena te omogućuje 14-satno prekrivanje***. Tehnologija tekuće svjetlosti “Liquid Light Technology” zajedno s kompleksom aktivnih sastojaka korigira ten te ga čini blistavim. Teint Idéal kremasti puder obogaćen je hidratantnim sastojcima i vitaminom E i Cg za dodatnu udobnost i zaštitu suhe kože. Proizvod je dostupan u 4 nijanse, sadrži SPF 20, primjeren je i za osjetljivu kožu, hipoalergen je te sadrži termalnu vodu Vichy.


TEINT IDÉAL KOMPAKTNI PUDER Blistavi kompaktni puder u prahu za sve tipove kože ujednačava i korigira ten te pruža blistavi i prirodan izgled kože. Kompaktni puder dostupan je u dvije nijanse te sadrži sedefaste čestice za trenutnu blistavost i lagana ulja za lako nanošenje i postizanje baršunastog učinka na površini kože. Blistava i baršunasto-glatka tekstura osigurava postojanost tokom cijelog dana.


TEINT IDÉAL BRONČANI PUDER  Brončani puder u prahu  otkriva idealan ten i pruža osunčan, zdrav i prirodan izgled kože. Namijenjen je svim tipovima kože te je dostupan u univerzalnoj nijansi za svaki ten.

** Samoocjena, 55 žena.
*** Samoocjena, 32 žene.


INTERAKCIJA IZMEĐU KOŽE I SVJETLA DEFINIRA LJEPOTU I BOJU TENA
Svako lice isijava 2 vrste svjetlosti: Reflektirana površinska svjetlost (epidermis) koja utječe na osvijetljenost kože lica te difuzna unutarnja svjetlost (dermis) koja utječe na blistavost i čistoću boja. Tehnologija tekuće svjetlosti utječe na epidermis i sadrži čestice koje reflektiraju i propuštaju svijetlost te omogućuju kontinuirani i ujednačeni tok svjetlosti za blistav ten. Kompleks aktivnih sastojaka za korekciju tena utječe na dermis za blistavost i čistoću boje tena.


VICHY PUDERI ZA SVAKI TIP KOŽE  I NIJANSU TENA
Vichy linija pudera sastoji se od proizvoda primjerenih za različite tipove kože omogućujući svakoj osobi da otkrije upravo svoj idealan ten. Svi Vichy puderi su prilagođeni OSJETLJIVOJ koži, ispitani pod nadzorom DERMATOLOGA, NEKOMEDOGENI, HIPOALERGENI i obogaćeni VICHY TERMALNOM VODOM. Sadrže minerale izuzetno visoke ČISTOĆE, a učinkovitost im je KLINIČKI DOKAZANA.


TEINT IDÉAL TEKUĆI PUDER: 162,73 HRK
TEINT IDÉAL KREMASTI PUDER: 162,73 HRK
TEINT IDÉAL KOMPAKTNI PUDER: 193,72 HRK
TEINT IDÉAL BRONČANI PUDER : 193,72 HRK

Teint Idéal tekući i kremasti puderi dostupni su u svim ovlaštenim Vichy ljekarnama dok su kompaktni i brončani puderi dostupni u ograničenom broju ovlaštenih Vichy ljekarni.
 
Komentari
+2
 
lala01
 • 12.2.2014 22:01:16
 • Bodova: 19344
 • Prijavi
slazem se..super proizvodi , a ova kolekcija izgleda preeedobro, ambalaza je vrhunska!
Moderator
-ela-
 • 12.2.2014 19:15:20
 • Bodova: 39986
 • Prijavi
Obožavam njihove proizvode,voljela bih ovo isprobati.
emanuella
 • 12.2.2014 17:46:17
 • Bodova: 25135
 • Prijavi
Vichyjevi proizvodi su inače izvrsni i kvalitetni, jedino su dosta skuplji... Možda bi se isplatilo uložiti u to?! ;)
mraovita
 • 11.2.2014 20:42:35
 • Bodova: 237
 • Prijavi
Skupo...u nekom drugom životu ...
slatkica007
 • 10.2.2014 22:54:16
 • Bodova: 29109
 • Prijavi
oduvijek sam si htijela nešto njihovo isprobati, ali meni su nažalost preskupi pa si nemrem priuštiti
bluevonsky
 • 10.2.2014 19:25:42
 • Bodova: 131634
 • Prijavi
skupoo,ali rado bi si priustila...vidjet cu
animator
 • 10.2.2014 18:41:51
 • Bodova: 56399
 • Prijavi
Dobri, ali preskupi.