Što je blurmania i kako postići smooth efekt primerima

Što je blurmania i kako postići smooth efekt primerima

Što je blurmania i 5 stvari koje morate znati o tome

Industrija dekorativne kozmetike iz dana u dan razvija nove proizvode koji vizualno pomlađuju kožu i zaglađuju bore. Tržište je zasićeno raznim tekućim puderima, puderima u kamenu ili prahu i sredstvima za naknadno stabiliziranje šminke, no tajna dobrog make-upa zapravo leži u odabiru pravog primera. Primeri su do nedavno bili perjanica uspjeha svakog profesionalog vizažiste no danas su dostupni za savršeni make-up u i u kućnoj radinosti.  
 

Primeri ili baza za make-up su proizvodi za zaglađivanje kože koji se nanose ispod samog pudera iako se mogu nositi i samostalno. Najbolje ih je koristiti nakon lagane hidratantne kreme jer će njihov učinak potrajati i cijeli dan. Puder koji se nanosi na primer vidljivo će bolje izgledati u odnosu na onaj koji se nanosi direktno na čistu kožu te će dulje ostaviti matirani dojam.

Bluranje ili zamagljivanje označava proizvode koji trenutačno prikrivaju bore i pore, neujednačen ten i druge vizualne nepravilnosti na koži. Proizvodi s blur-efektom sadrže reflektirajuće čestice kojima stvaraju „iluziju“ besprijekornog tena. Glavna razlika u njihovom odabiru sastoji se u količini reflektirajućih čestica, sadrže li komedogene sastojke (tvari koje začepljuju pore), težini i masnoći teksture, mogućnosti da dodatno hidratiziraju kožu te jačini prikrivanja vizualnih nedostataka kože.

Poznata svjetska kozmetička kuća Dermalogica pokrenula je i trend „bluraj se“ kojim potiče žene na korištenje primera u svakodnevnoj rutini jer povoljno djeluju na zdravlje kože ukoliko se redovito koriste prije nanošenja pudera.
 

Novi proizvod iz poznatog svjetskog Dermalogica laboratorija je HydraBlur™ Primer koji svojom učinkovitosti i rezultatom spada i u preparativnu i dekorativnu kozmetiku. Jedinstven je po tome što kožu čini doslovno baršunastom, a zbog njegove bezmasne i lagane teksture vidljivo smanjuje fine linije, sužava pore i hidratizira kožu.  Sadrži patentirani  H2ORelease™ kompleks kojim postupno otpušta molekule vode te održava i optimalnu razinu hidratacije kroz cijeli dan, a dovoljna količina za cijelo lice je zrnce graška.

Naslovna fotografija nije retuširana i ustupljena je s bloga Dear Skin autorice Martine Lolić, jedne od naših najcjenjenijih blogerica, koja je neovisno recenzirala proizvod. Njene dojmove možete pogledati ovdje.Dermalogica HydraBlur™ Primer već je postao omiljen i među svjetskim profesionalnim vizažistima, a svakodnevno se bilježi trend njegove kupovine i kod muške populacije. Muškarci ga najčešće koriste samo kao podlogu koja je gotovo neprimjetna na koži i vidno je zaglađuje, čineći ih time neodoljivo privlačnima.

Posjetite nas i na web stranicama www.dermalogica.hr , Facebooku i Instagramu.

Dobrodošli u Dermalogica obitelj!
 
HYDRABLUR™ PRIMER

Opis proizvoda: Lagan, bezmasni  primer smanjuje pojave finih linija i bora, matira i daje brašunast i blistav izgled koži.  H2ORelease™ kompleks  i ulje šulca osigurava postupno  otpuštanje vlage i održava optimalnu razinu hidratacije  kroz cijeli dan. Prirodni adstrigent, ekstrakt gljiva, smanjuje vidljivost pora i njihovu pojavu. Mikroinkapsulirana boja omogućuje svakom tenu blagu i neutralnu podlogu dok Whu-Zhu-Yu voćni ekstrakt pridonosi  prirodnom sjaju  kože. Hydrablur™ Primer ne sadrži umjetne boje, mirise i parabene.
 
Komentari
+2