Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

'Soul tetovaže' su najnoviji trend na Instagramu

'Soul tetovaže' su najnoviji trend na Instagramu

Tetoviranje na jedinstven način

Tetovaže imaju kompliciranu i konfliktnu povijest. Dok ih milenijalci nisu predstavili kao umjetnički način za samoizražavanje, činilo se kao da se većina tetovaža može razvrstati u dvije kategorije: neukusne i ženstvene. Govorimo o razlici između "mom" tetovaža koje su okružene živicom i simbolom beskonačnosti u sredini. No danas se tetovaže ne mogu tako jednostavno razvrstati u kategorije. Naprotiv, one ni nemaju pravu klasifikaciju. Ova antologija tinte koja se neprestano širi pruža dojam da smo u razdoblju preporoda tetovaža.

Prema Brit + Co, jedna od najzauzetijih tattoo majstora je Ashley Glynn, inače poznata po svom Instagramu, @wadulisiwoman. U svojoj biografiji opisuje se kao "višedimenzionalnog umjetnika" i "radnika svjetla". Međutim ona je najpoznatija kao jedina vlasnica "Soul Tattoo" trenda koji je Instagram rado prihvatio. Iako je smještena u Bay Area, njezin dizajn je sada daleko poznat zahvaljujući društvenim mrežama. 
 

"Soul tetovaže su iscjeljujuće, jedinstvene ceremonije. Ovaj 'lijek' pomaže svakom klijentu da potakne duboko, božansko razmišljanje", piše Glynn na svojoj web stranici. Kroz kombinaciju alternativnih wellness filozofija i tradicionalnih tehnika tetoviranja, ona stvara nešto osobno i smisleno za svakog klijenta.

"Soul Tattoo su izravna poruka od duha", izjavila je Glynn za Brit + Co. "Kada sam čula ime od svojih mentora nisam znala što Soul Tattoo znači, no znala sam da mi je suđeno da ih ja radim, U to vrijeme sam bila aktivistica, aranžerka cvijeća i vidovnjakinja u New Yorku. Nakon što sam dobila vijest odmah, idući dan sam dala otkaz na svim poslovima i počela se baviti Soul Tattoo sesijama."

Glynn je više od samog tattoo umjetnika. Stručna je i po pitanju wellnessa, herbalizma i iscjeljivanja. Zbog toga su njezine sesije drugačije. Ne možete samo ući u salon, izabrati tetovažu i tetovirati se. Puno više čimbenika je uključeno. Svaka Soul tetovaža je osobna i nosi puno značaja.
 

"Soul Tattoo sesija se sastoji od meditacije kako bi doveli tijelo u sadašnji trenutak. Koncentriramo se i na područja kojima treba ozdravljenje, autu i energetsko tijelo koje skuplja poruke duha u vezi s klijentovim rastom, iscjeljenjem, svrhom ili onim što treba izvesti na površinu u ovom trenutku", objašnjava Glynn.

Nakon toga, Glynn može dešifrirati određene boje, slike, simbole i još mnogo toga. "Dizajn Soul Tattooa je kanaliziran i može uključivati biljnu medicinu, sakralnu simboliku, životinjske toteme, numerologiju, astrologiju ili bilo koju drugu alternativnu medicinu. Nakon što klijent izabere tetovažu, raspravljamo o čakrama, tijelu i energetskim meridijanima koji usmjeravaju tetovažu prema mjestu na tijelu kojemu je najviše potrebno iscjeljivanje. Konačni rezultat je uvijek suradnja i rasprava klijenta i mene kako bi se 100% uskladili, iako 90% vremena već znam što žele", rekla je Glynn.

Naposljetku, nakon što se klijent odluči za određeni dizajn, Glynn se priprema za izradu tetovaže s "praktičnim energetskim radom kako bi se očistila aura, podigla, otvorila i uskladila s lijekovima koji dolaze", rekla je. Cijeli proces traje tri do četiri sata ili više, ovisno o veličini i kompleksnosti. Budući da je cijena 227$ po satu, neke izrade tetovaža dostižu iznos i do 1000$. Skupo? Definitivno. Međutim, Instagram trendovi ne lažu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @ida__sofia for sharing this photo! Soul Tattoo we did just last week. “I went into this session with no expectations. Just pure gratitude for even getting the chance to be in this moment. The things we discussed were so “me” — even now, a week later, I feel the energy from our session and meditation. I feel myself becoming one with the earth and my path and my voice. I am so thankful to have this reminder on me forever: my feminine power and intuition, my focus and awareness of my dreams, the power of my voice. I think, therefore I feel, therefore I am” @ida__sofia is the goddess creator behind @evilqueen candles—check her out for magic ?????

Objavu dijeli ??Ash ?? (@wadulisiwoman)


Mnogi klijenti izražavaju svoje zadovoljstvo i zahvalnost putem društvenih medija, stavljajući svoje originalne tetovaže na vidjelo obitelji i prijateljima. Napiši nam u komentarima što misliš o ovom jedinstvenom načinu tetoviranja.
 
 
Komentari
+2
 
dodaa
  • 11.7.2019 14:57:49
  • Bodova: 30716
  • Prijavi
Pa prave tetovaže i jesu sa značenjem, a ne ono da se tetoviraš samo da bi se tetovirao ili jer je trend.