Serumi za lice koje ove jeseni trebaš uvrstiti u svoju beauty rutinu

Serumi za lice koje ove jeseni trebaš uvrstiti u svoju beauty rutinu

Snaga seruma je u tome što sadrže koncentrirane sastojke pa mogu izuzetno povoljno djelovati na kožu

Da bismo imale lijepu i njegovanu kožu, potrebno je o njoj pravilno se brinuti te koristiti odgovarajuće proizvode za čišćenje i njegu. Hidratantna krema za lice te kvalitetan čistač šminke i drugih nečistoća su temelj svake beauty rutne i trebali bi se nalaziti u svakoj kozmetičkoj torbici. 
  Jedan od proizvoda koje bi još bilo dobro uključiti u svoju rutinu su i serumi za lice. U posljednjih nekoliko godina serumi zauzimaju sve važnije mjesto u beauty zajednici, a njihova je snaga u tome što sadrže koncentrirane sastojke pa tako mogu izuzetno povoljno djelovati na kožu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Viky Rader (@vikyandthekid)


Na tržištu je danas izbor seruma ogroman, a svaki takav tip proizvoda namijenjen je određenom tipu kože ili pak cilja određene kožne probleme. Tako, primjerice, postoje serumi koji se bore protiv prvih znakova starenja, za hidrataciju, protiv hiperpigmentacije, akni...
 
Formulacija seruma je takva da on duboko prodire u kožu i upravo je iz tog razloga savršen saveznik u rješavanju određenih problema kože.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Viky Rader (@vikyandthekid)


Serume za lice, ovisno o njihovom sastavu, možeš koristiti u svojoj jutarnjoj ili pak večernjoj rutini, a nanose se nakon čišćenja kože i prije hidratantne kreme. U novije vrijeme pojavili su se serumi na bazi ulja, a oni se razlikuju od ostalih po tome što se nanose kao posljednji korak u beauty rutini, odnosno nakon hidratantne kreme.
 
S obzirom na to da nam stiže hladnija sezona, svojoj bismo koži trebale posvetiti malo više pažnje pa je upravo sada odlična prilika da u svoju rutinu uvedeš serum koji će odgovarati potrebama tvoje kože i učiniti je zdravom i blistavom. Neke od najboljih seruma za lice dostupnih i na našem tržištu donosimo u nastavku.
 
Foto: Instagram, Unsplash  

Holyplant Hijaluronski serum, 75 knHolyplant hijalurosnki serum osigurava brzu i učinkovitu rehidraciju kože, s trenutnim učinkom toniranja kože. Popunjava postojeće bore, dubinski hidratizira kožu te sprječava nastanak novih bora.
 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
girlnextdoor
  • 15.9.2020 13:57:08
  • Bodova: 76
  • Prijavi
volim vitamin c koristiti
malikekoserk1
  • 12.9.2020 14:44:09
  • Bodova: 22423
  • Prijavi
Odličan izbor seruma. Ja više volim serume od krema , jer stvarno odrade svoj posao , koža je poslije kao obnovljena. Trenutno imam od La Roche- Posay Hyalu B5 , genijalan je.