Razmišljaš o tetovaži? Pronašle smo odlične dizajne akvarelnih tetovaža koji će ti privući pažnju

Razmišljaš o tetovaži? Pronašle smo odlične dizajne akvarelnih tetovaža koji će ti privući pažnju© Instagram

Akvarelne tetovaže lijepe su i živopisne i ne preopterećuju kožu previše pigmentiranim bojama. Izdvojlie smo 15 dizajna savršenih za ljetne dane

Tetovaže su oduvijek bile predmetom rasprave - neki ih vole, neki ne, ali ne možemo poreći da ne izgledaju sjajno ako su kvalitetno napravljene. Uz to, mnogi misle da tetovaže najbolje izgledaju kada su ograničene na jednostavnu paletu crnih, sivih i drugih neutralnih boja.
 
Međutim, postoji jedan trend tetovaža koji bi mogao promijeniti upravo tu zabludu - akvarelne tetovaže u boji, čija popularnost raste iz dana u dan, a najpopularnije su u Japanu i Južnoj Koreji. Akvarelne tetovaže lijepe su i živopisne, ne preopterećuju kožu previše pigmentiranim bojama, a tetovaža izgleda kao živa slika.

Upravo zahvaljujući bojama, tetovaže izgledaju sjajno i upečatljivo, ali i kod njih postoji "kvaka" - takve tetovaže ne traju dugo i izblijedjet će prije od klasičnih tetovaža. Ipak, ne daj da te to obeshrabri - uz malo losiona i kreme za sunčanje svoju ćeš tetovažu dulje održati živopisnom, a njezinu boju postojanom.

Kako bi se uvjerila koliko sjajno ovakve tetovaže mogu izgledati, izdvojile smo 15 dizajna koji su nas oborili s nogu, a koji su idealni za ljetne dane.
 
Tetovaža cvijeća i tekst

Cvjetne tetovaže savršen su izbor za sve nježne duše, a dodaš li uz njih neku riječ ili tekst koji te posebno opisuje, tvoja će tetovaža dobiti dodatno značenje. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgia Grey (@georgiagreynyc)

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 3.7.2020 14:02:12
  • Bodova: 52314
  • Prijavi
Ne,pa ni onoj minimalnoj.