Pronašle smo super marmelade i losione za samotamnjenje koje trebaš isprobati ovog ljeta

Pronašle smo super marmelade i losione za samotamnjenje koje trebaš isprobati ovog ljeta

'Must-have' proizvod u svakoj torbi za plažu su marmelade i losioni koji će ti pomoći u postizanju neodoljivog preplanulog tena

Pred nama su dugi ljetni dani, a mnogi već sada razmišljaju o godišnjem odmoru i odlasku na more. Jedva čekamo nositi lepršave haljine, sandale i kupaće kostime, a ono što mnoge od nas priželjkuju je i preplanuli ten.
 
S obzirom na to da je ljeto pred vratima, sada je krajnji trenutak da i svoje tijelo počnemo pripremati za nadolazeće tople dane te da svoju kozmetičku torbicu opskrbimo svim potrebnim proizvodima. Jedan od onih beauty proizvoda koji su nam tijekom ljeta neizostavni su i proizvodi za samotamnjenje odnosno marmelade i losioni koji nam olakšavaju postizanje osunčanog tena.
 

via GIPHY

Ti će ti proizvodi pomoći kod postizanja osunčanog tena, no imaj na umu da većina takvih proizvoda nema zaštitni faktor pa ga je potrebno dodatno nanositi. Isto tako, budi oprezna ako imaš osjetljivu kožu koja lako pocrveni na suncu. U tom slučaju, s korištenjem proizvoda za samotamnjenje trebaš biti oprezna.
 
Vrlo su popularne marmelade odnosno pekmezi za sunčanje koji su, u usporedbi s losionima, ljepljive teksture i malo ih je teže nanositi, no izuzetno su učinkoviti i prekrasno mirišu. Naime, glavni sastojak tih marmelada je betakaroten, a upravo je on odličan za postizanje brončane puti.
 
Ako si i sama u potrazi za svojim omiljenim proizvodom koji će ti ovog ljeta pomoći kod postizanja preplanulog tena, pogledaj neke od naših prijedloga proizvoda za samotamnjenje koje donosimo u nastavku.
 

Foto: Unsplash

Afrodita Tropical marmelada SPF 10 - 75 kn


Zaštitnim faktorom SPF 10 osigurava sigurno, brzo i intenzivno dobivanje privlačno preplanulog tena. Sadržava bogatu riznicu prirodnih sastojaka: potpuno organsko KOKOSOVO ulje s Filipina, dragocjeni KARITÉ i KAKAO maslac te ekstrakt mrkve s visokom koncentracijom beta-karotena. Vlaži kožu i opskrbljuje ju hranjivim tvarima, a dodanim antioksidansima štiti je od negativnih vanjskih čimbenika i potiče obnovu stanica.
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
Reana
  • 25.5.2020 6:18:38
  • Bodova: 19566
  • Prijavi
Dobila sam od Lerbolaria i jedva čekam na plažu
malikekoserk1
  • 24.5.2020 14:24:03
  • Bodova: 22445
  • Prijavi
Baš genijalan izbor, sve bi ih isprobala.
irija
  • 24.5.2020 13:54:18
  • Bodova: 49691
  • Prijavi
Fine mazalice za tijelo sadrže sastojke koje bi čak i na kruh namazala.