Pronašle smo deset odličnih proizvoda za umivanje lica koji će u potpunosti izmijeniti tvoju beauty rutinu

Pronašle smo deset odličnih proizvoda za umivanje lica koji će u potpunosti izmijeniti tvoju beauty rutinu

Imaš li masnu ili pak mješovitu kožu lica, najbolje će ti odgovarati gelovi za umivanje, dok će najbolji izbor za suhu kožu biti umivalice mliječne teksture ili pak ulja

Čišćenje kože lica jedan je od najvažnijih korala u beauty rutini i nikako ga ne bismo trebale preskakati. Čista koža ujedno je i zdrava kožu, a čišćenje lica od šminke i svih ostalih nečistoća prije odlaska na spavanje izuzetno je bitno i zapravo najvažnije pravilo unutar njege kože.
  Za čišćenje kože lica i odstranjivanje make up-a danas su nam dostupni zaista razni proizvodi u obliku gelova za umivanje, mlijeka, pjena, micelarnih čistača i brojnih drugih, a neprestano nas kozmetički brendovi iznenađuju još boljim i inovativnijim proizvodima. Ponekad se u moru svih tih proizvoda lako pogubiti i ostati zbunjena kada pokušavaš odabrati ono što će biti najbolje za tvoju kožu.
 
Ono što najprije trebaš odrediti prilikom odabira idealnog proizvoda za čišćenje lica je tip tvoje kože. Nisu svi proizvodi namijenjeni svim tipovima kože pa prije kupnje svakako pročitaj što piše na ambalaži te pomno prouči sastojke. Imaš li osjetljivu kožu, izbjegavaj proizvode koji u svom sastavu imaju alkohol, parfeme i parabene.
 

via GIPHY

Imaš li masnu ili pak mješovitu kožu lica, najbolje će ti odgovarati gelovi za umivanje, dok će najbolji izbor za suhu kožu biti umivalice mliječne teksture ili pak ulja, koja danas postaju sve popularnija u industriji ljepote.
 
Važno je također napomenuti da bi svoje lice trebala čistiti dva puta dnevno – ujutro nakon ustajanja iz kreveta te navečer, prije odlaska na spavanje. Za jutro možeš odabrati neku blažu umivalicu, dok je kod skidanja šminke i drugih nečistoća najbolje da koristiš metodu dvostrukog čišćenja lica kako bi bila sigurna da si odstranila sve nečistoće koje su se skupile na tvojoj koži tijekom dana.
 
Ako si u potrazi za novom umivalicom koja je učinkovita, a cjenovno pristupačna i dostupna u većini drogerija, zaviri u našu fotogaleriju jer smo izdvojile deset odličnih proizvoda kojima vrijedi dati šansu.
 
Biobaza Blagi gel za čišćenje lica s kamilicom - 33 kn


Blagi gel s kamilicom i cinkom nježno čisti osjetljivu kožu, sklonu crvenilu i pojavi prištića. Obogaćen aminokiselinama, pridonosi boljem izgledu kože sklone aknama te uravnotežuje lučenje sebuma. Ugodne teksture, blagog mirisa, lako se ispire.
 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 15.5.2020 14:49:30
  • Bodova: 22982
  • Prijavi
Super umivalice. Ali ja ipak najviše volim diječje sapune, nisu agresivni , a lice je stvarno čisto i hidratizirano.